רעיון למתנה

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מתנה למשפחה עם ילדים בכל הגילאים.

למי יש רעיון?

אשמח לשמוע!

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
ג'ונגל ספיד, מתאים גם לחברה מבוגרים...

• הוסף לסימניות
קוד הצבע
משחק מדהים
לכל הגילאים

גם הבת שלי בת 3.5 משחקת
וגם בעלי-אני יכולים לשחק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי 1;1160409:
קוד הצבע
משחק מדהים
לכל הגילאים

גם הבת שלי בת 3.5 משחקת

מה זה? נשמע מעניין!

• הוסף לסימניות
ג'מפי, יש גם בגירסה יהודית עם שירים חסידיים

• הוסף לסימניות
קליקס, קפלה

• הוסף לסימניות
תקציב?
מה טווח 'כל הגילאים?'

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על אנדרלמוסיה.
אצלי מעסיק שעות. כמעט עד מצב של החרמה...
גם בת ה5 משחקת יפה עם זו מעליה. בקצב שלהן יותר לאט ובאיזי אבל מדהים לראות איך הן נהנות.

• הוסף לסימניות
כמה עולה ג'מפי??

• הוסף לסימניות
אם את רוצה משהו מרשים-
תקני מקפצה - הנאה לכל המשפחה

• הוסף לסימניות
גמפי - עולה בסביבות ה-150 ש"ח
מה זה המשחק קוד הצבע? נשמע מענין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי 1;1160409:
קוד הצבע
משחק מדהים
לכל הגילאים

גם הבת שלי בת 3.5 משחקת

הגזמת! הבת שלי בת 6 כבר די ממצה את זה. בשביל ילד מעל גיל 12 זה לא מתאים כבר, לדעתי.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 105-s.jpg
    KB 37.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אני מאנשים של פעם...
לדעתי "רמיקוב" הוא משחק מעניין, שלא נמאס, מתאים לילדים מכיתה א' בערך (אפשר גם לפני אם מכירים מספרים טוב) ועד, עד בכלל...

מה שכן, תקנו את המקורי.
נכון, הוא עולה כפול מהרמיקוב הפשוט אבל שווה כל שקל - וגם האריזה והאחסון נוחים ולא נהרסים - ונשמרים לשנים רבות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה