הונגרי אמיתי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
על צאתו למסע החיים
רעיון?
רעיון?
מה השאלה? רעיון למכתב? לתוכנית? למתנה?על צאתו למסע החיים
רעיון?
אוהלעל צאתו למסע החיים
רעיון?
מתנה קטנהמה השאלה? רעיון למכתב? לתוכנית? למתנה?
באופן כללי, בנוגע לרעיונות - צריך לזכור שהרעיון הולך והמתנה נשארת.מתנה קטנה
עם מכתב בהקשר
אז מה כן אפשר?באופן כללי, בנוגע לרעיונות - צריך לזכור שהרעיון הולך והמתנה נשארת.
כך שצריך לחשוב על משהו שימושי.
ועם כל הכבון לתפילת הדרך בפורמט עור, זה לא שימושי כל כך.
לדעתי, ככל שזה בר מצווה - זה אומר שהבחור גבר...אז מה כן אפשר?
איזה ספר מעניין יש בנושא הזה?לדעתי, ככל שזה בר מצווה - זה אומר שהבחור גבר...
אז לא צריך לעוף עם הרעיון.
אפשר כל ספר בעולם, עם מכתב ברוח "לך לך".
לא חייבים בנושא הזה.איזה ספר מעניין יש בנושא הזה?
איזה רעיון יכול להיות רלוונטי?יש בסטוקים ציוד לטיולים ...הייתי רצינית שכתבתי את זה ... זה הכי כיף לקבל בתוך ים הספרים שרובם חסרי שימוש ולא בגלל שהנער החמוד אינו מתמיד אלא בגלל שהודפסו בשנת תרפפ"ו ונותרו לפליטה מאובקים בתחתית המדף בספרי אור החיים ונמכרו ב12 שקלים תבין ותקילין . נכתבו ע"י כותב עלום ...וקשים להבנה... וחלילה איני מטילה ספק בקדושת הספר אבל כידוע דינם של ספרים אלו לפאר את ארון הספרים ואני אומרת לפאר כי הם נשארים חדשים ונוצצים... ולמצוא את מקומם בגניזה השכונתית כמה ימים לפני חתונת הנער העליז ...או לחילופין מועברים בעטיפה ססגונית לשכן שעושה בר מצוה שנתים אחרי... וכו... כיד הדמיון הטובה
צידנית . מזרן. בקבוק רב פעמי. ציוד למנגל . לא חסר ותוסיפי מכתב מתאיםאיזה רעיון יכול להיות רלוונטי?
בשביל זה יש אפשרות החלפה,יש בסטוקים ציוד לטיולים ...הייתי רצינית שכתבתי את זה ... זה הכי כיף לקבל בתוך ים הספרים שרובם חסרי שימוש ולא בגלל שהנער החמוד אינו מתמיד אלא בגלל שהודפסו בשנת תרפפ"ו ונותרו לפליטה מאובקים בתחתית המדף בספרי אור החיים ונמכרו ב12 שקלים תבין ותקילין . נכתבו ע"י כותב עלום ...וקשים להבנה... וחלילה איני מטילה ספק בקדושת הספר אבל כידוע דינם של ספרים אלו לפאר את ארון הספרים ואני אומרת לפאר כי הם נשארים חדשים ונוצצים... ולמצוא את מקומם בגניזה השכונתית כמה ימים לפני חתונת הנער העליז ...או לחילופין מועברים בעטיפה ססגונית לשכן שעושה בר מצוה שנתים אחרי... וכו... כיד הדמיון הטובה
מצוין!מזוודה לישיבה
אפשר משהו שלא עולה כל כך הרבה כסף?מזוודה לישיבה
זה לא המסר אותו אני מעוניין להעביר לבני ביום הקדוש הזה.צידנית . מזרן. בקבוק רב פעמי. ציוד למנגל . לא חסר ותוסיפי מכתב מתאים
אחת שנתנה לבן שלי שק שינה כתבה משהו חמוד: לא זוכרת בדיוק אבל הרעיון?:
נתנו לך שק"ש תהנה בבין הזמנים...ותזכור לא לשכוח זק"ש (זמן קר"ש ) אבל לא זוכרת מדויק את המילים...
שוב, זה מדבר רק על המכתב.אולי תכתבי מיכתב בקשר ללך לך שכל המצוות והעברות עוברות אליו ויש לו אחריות כלפי זה וכו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים