רעיון לנושא לשבע ברכות

• פותח הנושא sbf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חשבנו לעשות תוכנית בשבע ברכות בנושא בקבוקים
כל אחת מביא בקבוק וצריך לאחר לזוג משהו שמתאים לבקבוק
אשמח לקבל רעיונות מקוריים למי שיש
תודה בשמחות

• הוסף לסימניות
אצלנו בשבע ברכות עשו את זה.
הבקבוקים שהיו:
יין - ככל שמתיישן וכו'
מטהר אויר - בהתחלה הכל ריחני אבל מגיע שלב שצריך מטהר אויר...
בקבוק לתינוק - צריך לטפל אחד בשני
היו עוד אבל אני לא זוכרת איך קישרו
מים
שתיה מתוקה
סודה
בירה
ליקר
ועוד..

• הוסף לסימניות
עוד רעיונות בבקשה

• הוסף לסימניות
ראיתי אחת שהביאה קרם הגנה מהשמש וכתבה "לפני שנוסעים לחמות יש למרוח שכבה מכובדת של קרם הגנה מפני "החמה"....

• הוסף לסימניות
בקבוקי שוקו במארז זוגי-דברים טובים באים בזוגות

• הוסף לסימניות
משהו יפה....

כדאי שיהיה בצבעים ורוד ותכלת
ואל תשכחו זה גם מתנה מאד שימושית לזוג.

קבצים מצורפים

• זוג.png
    KB 304.8 · צפיות: 175
  • הוסף לסימניות
לגיסתי משהי הביאה בקבוק קטן של מים מינרלים- עד שהחתן היגיע הבקבוק היה החבר הכי טוב שלה (של הכלה)

• הוסף לסימניות
שמן זית -שהחיים יחליקו לכם כמו שהשמן מחליק את הרצפה..

• הוסף לסימניות
הניק פשוט- התלהבתי מהרעיון- קניתי אותו

• הוסף לסימניות
אקמול- שלא תצטרכו
טיפקס- להבליג ולמחוק... וכו'...

• הוסף לסימניות
קצת מצחיק אבל יכול להיות חמוד...
בקבוק של רוטב צי'לי מתוק- לותר אחד לשני ''בבקשה קח את שלי'' - שיר של אברהם פריד
(תחברו את האת והשלי -קח אתצי'לי...;):D )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה