דרוש מתכון רעיון לניצול של בצק חלבי שיצא קצת שונה מהצפוי....רעיונות?

• הוסף לסימניות
הכנתי בצק לעוגת גבינה שמנת עם פירורים (המתכון המוכר שיש שכבת פרורים למטה ולמעלה ובאמצע יש שמנת....)
מה שקרה זה שהמסתי את החמאה קצת מדי הרבה והבצק יצא לי ממש נוח לעבודה ונחמד אבל בשום אופן לא פרורי...
מיהרתי והכנתי שוב אבל נשארתי עם כמות קטנה של בצק חלבי נחמד וגמיש לעבודה.
למישהי יש רעיון מה אני יכולה לעשות עם זה שיצא מוצלח?

• הוסף לסימניות
איך הוא יצא? כמו בצק פריך?
אפשר לשטח אותו ולעשות עוגת סנדויץ, 2 שכבות בצק וביניהן תערובת גבינה,
אפשר לאפות ואחכ לפורר לפירורים.

• הוסף לסימניות
יש סוכר בבצק?
אם לא את יכולה למלא בגבינה מלוחה ולהכין מעין בורקס.
אם לא - את יכולה להכין גביניות מתוקות או כריך גבינה כמו שכתבה @חני בנני

• הוסף לסימניות
תודה לכם על הרעיונות,
הבצק מכיל סוכר וסוכר וניל, הוא מתוק.
וגביניות הכנתי לא מזמן ועדיין יש לי מלאי במקפיא כך שהייתי רוצה להכין משהו קצת שונה
אולי באמת עוגת סנדוויץ יכולה להתאים אם כי זה לא הרבה בצק אז זו עוגה די קטנה..
יודעת לתת לי מתכון לבלילה של הגבינה?

• הוסף לסימניות
גבינה, שמנת חמוצה, סוכר, ביצה,קצת פודינג וניל
לא יודעת כרגע כמויות מדויקות, סורי.

• הוסף לסימניות
תודה לכם על הרעיונות,
הבצק מכיל סוכר וסוכר וניל, הוא מתוק.
וגביניות הכנתי לא מזמן ועדיין יש לי מלאי במקפיא כך שהייתי רוצה להכין משהו קצת שונה
אולי באמת עוגת סנדוויץ יכולה להתאים אם כי זה לא הרבה בצק אז זו עוגה די קטנה..
יודעת לתת לי מתכון לבלילה של הגבינה?
750 גר' גבינה
2-3 ביצים (תלוי בגודל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר (אחרי שתערבבי תטעמי ואם צריך תוסיפי עוד קצת)
1 גביע שמנת חמוצה (לא חובה אבל מאד משדרג)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה