דרוש מידע רעיון לעוגה

• הוסף לסימניות
למי יש רעיון לעוגה למסיבת אותיות
אשמח לראות תמונה למי שיש....

• הוסף לסימניות
את יכולה להכין עוגות אישיות במנז'טים עם אות משוקולד מעל כל אחד

• הוסף לסימניות
אני רוצה משהו מושקע עם רעיון.....

• הוסף לסימניות
זו עוגה שהכנתי לחלאקה של הבן שלי, זה היה ממש מתוק! במקום הדף המוכן וכדו'
קניתי אותיות אכילות (מגיע כמו מדבקות) וכתבתי בעצמי,
אולי את יכולה להשתמש עם האותיות האלה... זה כ''כ ילדותי וחמוד...

קבצים מצורפים

• 20170608_112325.jpg
    20170608_112325.jpg
    3.6 MB · צפיות: 246
  • הוסף לסימניות
אין עוד רעיונות???

• הוסף לסימניות
אני הכנתי אותיות משוקולד נעוצות על קיסמים ותקעתי על קלקר. הילד כ"כ נהנה לעבור ולחלק לכל חבר אות משוקולד. אם חשובה לך העוגה אפשר לנעוץ גם בה את הקיסמים.

• הוסף לסימניות
אני הכנתי אותיות משוקולד נעוצות על קיסמים ותקעתי על קלקר. הילד כ"כ נהנה לעבור ולחלק לכל חבר אות משוקולד. אם חשובה לך העוגה אפשר לנעוץ גם בה את הקיסמים.
ואפשר כמובן להשתמש במקלות לבנים של ''לקקן'' ולעטוף כל אחד בצלופן קטן.. אז בכלל..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה