כללי רעיון לעיצוב חיצוני לפלייר של בית ספר

• הוסף לסימניות
בהמשך לפרסום היפהפה והמושקע של שמואל גרינשטיין, גם אני פונה בבקשת רעיון ועזרה באותו תחום.ffice:eek:ffice" /><O:p></O:p>
אנחנו רוצים להוציא פלייר פרסומי לבית ספר תורני.<O:p></O:p>
הבעיות העקרוניות שלנו ברישום הן:<O:p></O:p>
1. אנשים לא ממש "מחפשים " בית ספר לילד אלא רושמים אותו באופן אוטומטי לבית הספר האזורי ליד הבית. אנחנו רוצים לתת להם סיבה להתלבט ולחשוב שוב.<O:p></O:p>
2. אנשים לא ממש יודעים שאנחנו קיימים. אנחנו רוצים שיבואו לבדוק גם אותנו.<O:p></O:p>
הקונספט השיווקי שלנו אומר שבית ספר רגיל איננו משקיע בתלמידים מעבר למינימום הנדרש, ואילו אצלינו, מעצם היותינו שונים ופרטיים, המוטו הוא להשקיע כמה שיותר- ביחס לתלמידים, ברמת הלימודים, בתנאים וכו', כשהסלוגן הוא: "משקיעים יותר, משיגים יותר." (ועל בסיס זה, סיסמאות שונות עם הביטוי "יותר" - "בואו, ניתן להם יותר." ועוד)<O:p></O:p>
כמו כן, גם הנושא של לימודי היהדות והאווירה הדתית עשוי להוות סיבה להורים לבחור בנו.<O:p></O:p>
אחרי שאנשים כבר החליטו לבדוק אותנו, יהיו להם סיבות טובות אכן להשתכנע לשלוח אלינו, אבל קודם כל שישימו לב שאנחנו קיימים.<O:p></O:p>
יש לנו קהל יעד פוטנציאלי ענק, וכבר שנים שאנחנו שולחים פליירים, מכתבים, כל מיני גימיקים- דיסקים, חוברות צביעה, חידות נושאות פרסים יקרים, וכו', ועדיין עיקר הבעיה שאנשים אפילו לא פתחו ולא קראו מה כתוב.<O:p></O:p>
הבנו שאם הפלייר נראה כפרסומת- מתוכננת, מעוצבת, ומושקעת ככל שתהיה, אנשים אפילו לא מביטים בזה.<O:p></O:p>
הייתי רוצה רעיון לעיצוב פלייר מקופל, שבכריכה של הפלייר יודפס משהו שיגרום לכל אחד לפתוח אותו. כלומר- שהפלייר ייראה אולי כמו משהו אחר, כשהכיוון קשור איכשהו לבית ספר, או לעתיד, או להצלחה, או לאהבה ויחס חם או... ואז כל מי שיראה אותו ירגיש צורך לפתוח ואז לחייך ולומר "וואו! מעניין מי אלה."<O:p></O:p>
חשבתי על: כריכת עור של ספר עם כאילו הטבעת אותיות מיושנת כזו, או כריכה של מחברת, ילקוט שכאילו נפתח, דלת, חלון, שער, שטרות כסף או תכשיט בקופסא אבל עדיין זה לא ממש מושך.<O:p></O:p>
רעיון נוסף: שייראה כמו סנדוויץ כזה עשיר בירקות והכל, וכמו פתקה תחובה עם כיתוב: "להשקיע בילד שלך זה לא רק להכין לו סנדוויץ לבית ספר..." <O:p></O:p>
אולי מישהו פה יבריק עוד איזה רעיון קולע?

• הוסף לסימניות
אולי הזמנה
הזמנת כבוד.
תן לילד הצלחה שתלך איתו כל החיים---

שטר של 100 דולר.
כולם יודעים שבכסף לא קונים הכל.
אתה יכול לתת חינוך לילד שלך

• הוסף לסימניות
קלף מלך
הקלף המכריע בחינוך הילד שלך בידים שלך

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה הבאה...

אבל הברושור שעיצבתי פנה לתלמידות עצמן, שחשובה להם ההצלחה.

את פונה להורים.

יש הורים שאכפת להם מהילדים? (אני מתכוון במגזר הכללי, לא במגזר הדתי חרדי).

לדעתי, הקונספט צריך להתבסס על משהו שיועיל/טוב/יעזור להורים, ולא לנסות לשכנע אותם כמה טוב לילדים.

אולי יום לימודים ארוך? זה טוב להורים, לא צריך לדאוג לבייביסיטר, לא צריך לשלם ולדאוג לתעסוקה וכדומה.

יש עוד. את מכירה את בית הספר, ואת קהל היעד.

לפי ההודעה שלך, את חושבת טוב ובטוח תצליחי להוציא מתחת ידך דבר נאה ומתקבל.

ודרך אגב, לא חייבים משהו מושקע ומופצץ, בשביל שאנשים יתרשמו.

• הוסף לסימניות
יותר היא מילה כללית מאד ולא מבדלת,

נניח שאתם חילקתם פרוספקטים מושכים מאד ואפ' יצרתם רצון אצל הקהל הפוטנציאלי, למחרת מגיע מוסד אחר ואומר להורים, יש מי שנותן יותר, אבל אנחנו נותנים "עוד יותר"...

ע"מ לייצר פרוספקט שיהיה מושך ועם אמירה,
הוא חייב להעביר אמירה שתהיה באופן מוחלט שייכת רק למוסד שלכם.
בשביל זה צריך לדעת מה המוסד שלכם נותן שאף מוסד אחר לא נותן ואת זה להבליט במסר השער.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;666966:
יותר היא מילה כללית מאד ולא מבדלת,

נניח שאתם חילקתם פרוספקטים מושכים מאד ואפ' יצרתם רצון אצל הקהל הפוטנציאלי, למחרת מגיע מוסד אחר ואומר להורים, יש מי שנותן יותר, אבל אנחנו נותנים "עוד יותר"...

ע"מ לייצר פרוספקט שיהיה מושך ועם אמירה,
הוא חייב להעביר אמירה שתהיה באופן מוחלט שייכת רק למוסד שלכם.
בשביל זה צריך לדעת מה המוסד שלכם נותן שאף מוסד אחר לא נותן ואת זה להבליט במסר השער.

אבל בתי ספר אחרים אינם המתחרים שלי.
מדובר בבתי ספר ממלכתיים שלעולם לא יוציאו שקל על פרסומת.
המתחרה העיקרי שלי היא האדישות.
אני צריכה לגרום להורים להתייחס לפרסומת שלי בכלל.
לגרום להם לעצור ולחשוב אם הם לא מפסידים משהו.

• הוסף לסימניות
הי חני, ברכותי! אני רואה שקיבלת אפשרות להגיב בפורום,
אז אני פורשת, רק עשיתי טובה לחני וביקשתי עזרה בשבילה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani2006;667006:
אבל בתי ספר אחרים אינם המתחרים שלי.
מדובר בבתי ספר ממלכתיים שלעולם לא יוציאו שקל על פרסומת.
המתחרה העיקרי שלי היא האדישות.
אני צריכה לגרום להורים להתייחס לפרסומת שלי בכלל.
לגרום להם לעצור ולחשוב אם הם לא מפסידים משהו.

יש כאן חוסר הבנה מהו מתחרה,
מתחרה זה לא מי שמפרסם, אלא מי שאופציונאלי שההורים ישלחו לשם את הילד שלהם.
וזה אומר כל מוסד המתאים להם ברדיוס הקרוב.

מה יגרום להם לשלוח את הילד רחוק יותר? מה יגרום להם בכלל לחשוב שבמקום אחר יקבלו יותר (מה יגרום להם להאמין להבטחה הפרסומית שלכם)? אין בתי"ס פרטיים נוספים בעיר?
וכו'.

• הוסף לסימניות
לקוח פנה אלי עם אותה בעיה, הם רוצים להגדיל רישום (בי"ס ממ"ד) .
לקחנו כמה נקודות שביה"ס מצטיין בו והבלטנו אותו. צירפתי לך דוגמא ואת החוברת.
בהצלחה

(לא מצליחה להעלות את החוברת, אם תרצי אשלח לך במייל)

קבצים מצורפים

• דוגמא סופית_עמוד_2.jpg
    KB 129.2 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;666358:
יש הורים שאכפת להם מהילדים? (אני מתכוון במגזר הכללי, לא במגזר הדתי חרדי).

לדעתי, הקונספט צריך להתבסס על משהו שיועיל/טוב/יעזור להורים, ולא לנסות לשכנע אותם כמה טוב לילדים.

אולי יום לימודים ארוך? זה טוב להורים, לא צריך לדאוג לבייביסיטר, לא צריך לשלם ולדאוג לתעסוקה וכדומה.
.

סליחה שאני מזדעזעת, אבל כן, בוודאי, יש הורים במגזר הכללי שאכפת להם מהילדים שלהם. אפילו רוב ההורים...

"יום לימודים ארוך, זה טוב להורים, לא צריך לדאוג לבייביסיטר" - אתה רציני?! זו באמת המעלה היחידה של בית ספר שהצלחת לחשוב עליה, שתשכנע הורים מהמגזר הכללי לרשום אליו? אתה באמת חושב שזה כל מה שהם מחפשים בבית ספר לילדיהם - שיהיו כמה שיותר שעות מחוץ לבית, העיקר שלא נראה אותם?

א"ב בפניה לקהל יעד מסויים: אל תזלזל בקהל היעד. לא באינטליגנציה שלו ולא במניעים שלו. אף אחד לא אוהב שמזלזלים בו, במיוחד אם אין לזה שום הצדה.

• הוסף לסימניות
אני רוצה שתראו לי מישהו בעולם שלא אכפת לו מהילדים שלו העיקר שלא יהיו פה, אלא אם כן הוא שייך לקטגוריה מאד מסויימת שאליה אנחנו בכלל לא פונים.
חוץ מזה, נניח שיש הורה כזה ששואף שהילד שלא ינקה את השטח וילך, הוא לעולם לא יודה בזה באופן מודע - בעקרון הוא ודאי רוצה להשקיע ולתת לילד שלו טוב. הוא לא יוכל לחיות עם האפשרות שכל מה שהוא חפש לילד שלו זה ביביסיטר ולכן שלח אותו לבית הספר המסויים שהבטיח זאת.

• הוסף לסימניות
בטח שהורים חילונים אוהבים את ילדיהם.
אולי הם לא מקנים את אותם הערכים, אבל
לאהוב אין פה שאלה בכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;667054:
לקוח פנה אלי עם אותה בעיה, הם רוצים להגדיל רישום (בי"ס ממ"ד) .
לקחנו כמה נקודות שביה"ס מצטיין בו והבלטנו אותו. צירפתי לך דוגמא ואת החוברת.
בהצלחה

(לא מצליחה להעלות את החוברת, אם תרצי אשלח לך במייל)

מעניין לראות את הפנים, כי דווקא בכריכה אני לא רואה שום יתרון ייחודי לביה"ס הספציפי הזה שבולט. "תורה עם דרך ארץ" זו סיסמה דתית-לאומית מוכרת, לא משוייכת ספציפית לביה"ס הזה.
לא מתייחסת כרגע לעיצוב (האסתטי) אלא נטו למסר הפרסומי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;667628:
מעניין לראות את הפנים, כי דווקא בכריכה אני לא רואה שום יתרון ייחודי לביה"ס הספציפי הזה שבולט. "תורה עם דרך ארץ" זו סיסמה דתית-לאומית מוכרת, לא משוייכת ספציפית לביה"ס הזה.
לא מתייחסת כרגע לעיצוב (האסתטי) אלא נטו למסר הפרסומי.

אכן, זה לא משתקף בכריכה אלא בפנים וכאמור לא מצליחה להעלותו. אולי מאוחר יותר אעלה לג'מבו מייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה