רעיון לפורום חדש לשיפוטכם!

• הוסף לסימניות
שלום לכל הפרוגיסטים !
עלה בדעתי רעיון לפתיחת פורום חדש בפרוג- פורום יד ליד בו אתם הגולשים תציעו למכירה ריהוט, מכשירי חשמל, משחקי ילדים שאתם כבר לא נזקקים להם ועוד ועוד
ואז תוכלו ליצור קשר עם המוכרים ולרכוש את מה שאתם צריכים.
ע"מ לבדוק אם שווה לפתוח את הפורום יש לי 2 בקשות מכם :
1. מי שרכש דרך "פרוג" פריט כלשהו חדש או ישן שיכתוב כאן
2. כתבו את דעתכם לגבי פורום כזה

• הוסף לסימניות
מכרנו רכב דרך פרוג...
הגולש הוא חיצוני שהגיע דרך גוגל או משהו אבל חרדי מבית שמש.. :)

• הוסף לסימניות
אני בעד.
הבעיה באתר יד 2 שאני למשל מב"ב ובלי רכב ורוצה לקנות שם משהו אין לי גישה.
ובפרוג אני מאמינה כולנו פחות או יותר מתרכזים בכמה יישובים ויהיה יותר נוח לרכוש את המוצרים.

• הוסף לסימניות
אוקי!
אני מעל חצי שנה בפרוג ועוד אף פעם לא הגעתי ללינק הזה . ראיתי מעט מודעות בפורום איש לרעהו.
לכן לדעתי צריך פורום ממוקד עם כותרת משלו ולא בצורה כזו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליש;674899:
אוקי!
אני מעל חצי שנה בפרוג ועוד אף פעם לא הגעתי ללינק הזה . ראיתי מעט מודעות בפורום איש לרעהו.
לכן לדעתי צריך פורום ממוקד עם כותרת משלו ולא בצורה כזו!
אני מסכימה בכל פה עם גירסת אליש ! כי כך זה יהיה ברור ונגיש!

• הוסף לסימניות
נראה לי רעיון נחמד.

אני כבר רכשתי דרך פרוג: שולחן וכסאות לסלון חדשים, עגלה לתינוק, ועוד היד נטויה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי כן כדאי להוציא את זה משם ולתת יותר במה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;675197:
אולי כן כדאי להוציא את זה משם ולתת יותר במה
אני פונה בזאת למנהלי "פרוג "לערוך את שיקוליהם , ולהחליט האם כדאי / רצוי להפריד את הפורום מהפורום אליו הוא שייך ולפתוח אותו כפורום נפרד.
יישר כח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה