התייעצות רעיון לפיצ'ר חדש. מה דעתכם? (תקדים לבקשה מהנהלת הפורום.)

• הוסף לסימניות
מכירים את זה שהתחיל סיפור בהמשכים מוצלח, אתם נרשמים למעקב ודקה אח"כ מתחילות להתקבל התראות: 🔔
פלוני הגיב לנושא X, יתכן וישנן עוד תגובות לאחר מכן. נכנסים, "וואווו! מהמם. אהבתי מאוד את הרעיון, והכתיבה- וואו. מחכה לעוד. "
כמה דקות אח"כ התראה נוספת: אלמוני הגיב לנושא X, יתכן וישנן עוד תגובות לאחר מכן. הפעם זה "מושלם! לקרוא שוב ושוב."
בקיצור, הבנתם את הרעיון ואם אתם מחובבי הסיפורים בהמשכים אתם גם מהנהנים בראשכם במרץ.
אמנם, יש אפשרות לעקוב אחרי הכותב- אבל מה אעשה אם, נניח, "גנן גדל דגן" פעיל מאוד באשכולות החדשות ואני ממש לא בענין לקבל אינספור עידכונים בנוגע לזה?
כאן נכנסת השאלה הפשוטה שלי:
האם אפשר יהיה להוסיף אפשרות מעקב אחרי אשכול מסוים- רק על פותח האשכול?
זה נשמע ממש פשוט לביצוע מבחינת קוד- סה"כ צירוף של שני התנאים הקיימים למעקב- אשכול ומשתמש. או שאני טועה?

אשמח לשמוע מה דעתכם בנוגע לצורך בזה, אולי יש לכם רעיון לדיוק? ונשמע מה הכלבויניק יאמר.
תודה!
גילוי נאות: אני עצמי לא מחובבי הסיפורים בהמשכים, ליתר דיוק לא מקוראי הסיפורים האלו בדר"כ,
חשבתי על הנושא הזה בעיקר כי מקווה להתחיל סיפור בהמשכים מיד אחרי החגים, בע"ה...

• הוסף לסימניות
מכירים את זה שהתחיל סיפור בהמשכים מוצלח, אתם נרשמים למעקב ודקה אח"כ מתחילות להתקבל התראות: 🔔
פלוני הגיב לנושא X, יתכן וישנן עוד תגובות לאחר מכן. נכנסים, "וואווו! מהמם. אהבתי מאוד את הרעיון, והכתיבה- וואו. מחכה לעוד. "
כמה דקות אח"כ התראה נוספת: אלמוני הגיב לנושא X, יתכן וישנן עוד תגובות לאחר מכן. הפעם זה "מושלם! לקרוא שוב ושוב."
בקיצור, הבנתם את הרעיון ואם אתם מחובבי הסיפורים בהמשכים אתם גם מהנהנים בראשכם במרץ.
אמנם, יש אפשרות לעקוב אחרי הכותב- אבל מה אעשה אם, נניח, "גנן גדל דגן" פעיל מאוד באשכולות החדשות ואני ממש לא בענין לקבל אינספור עידכונים בנוגע לזה?
כאן נכנסת השאלה הפשוטה שלי:
האם אפשר יהיה להוסיף אפשרות מעקב אחרי אשכול מסוים- רק על פותח האשכול?
זה נשמע ממש פשוט לביצוע מבחינת קוד- סה"כ צירוף של שני התנאים הקיימים למעקב- אשכול ומשתמש. או שאני טועה?

אשמח לשמוע מה דעתכם בנוגע לצורך בזה, אולי יש לכם רעיון לדיוק? ונשמע מה הכלבויניק יאמר.
תודה!
זה נכון רעיונית ונראלי גם ביצועית..
כדאי לעיין בויקיפרוג בנושא המעקבים.
גילוי נאות: אני עצמי לא מחובבי הסיפורים בהמשכים, ליתר דיוק לא מקוראי הסיפורים האלו בדר"כ,
חשבתי על הנושא הזה בעיקר כי מקווה להתחיל סיפור בהמשכים מיד אחרי החגים, בע"ה...
מקווה שזה לא יעמוד לך לרועץ 😉 כשתרצו שיעקבו אחר הסיפורים שלך... 🤔
בכ"א מחכים לסיפורים ממש, עד כדי שבטוח שזה יהיה
מושלם! לקרוא שוב ושוב."
וגם
וואווו! מהמם. אהבתי מאוד את הרעיון, והכתיבה- וואו. מחכה לעוד. "

• הוסף לסימניות
למה כוונתכם?
ראשית כל, כמובן צחקתי בהודעה הנ"ל.. ולא לקחת ברצינות.

שנית כל.. בראש המסך יש לשונית בשם 'ויקיפרוג' שם יש את כל כללי האתר.
וראי בנושא של מעקב אחר משתמשים יתכן ויש אופציה כזו, לא בדקתי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רעיון טוב. אבל בדרך כלל גם הכותב בעצמו מגיב בציטוט של מה שכתבו לו וכותב "שימחתם אותי ממש". או "תודהההה".
ואז שוב תהיה התראה. מהומה על לא מאומה : )
א. בדר"כ הכותב מגיב על כמה הודעות יחד, ככה שכבר מדובר בחסכון רציני.
ב. אפשר לשכלל את הרעיון ולהוסיף לכותב אפשרות לבחור האם ההודעה שלו תצלצל לעוקבים או לא. (כשמצטט הודעות של אחרים.)

• הוסף לסימניות
דעתי שזה רעיון נפלא ומועיל מאד!

וזאת ההזדמנות להודות לכל הפעילים המרתקים בקהילת כתיבה על החומר היפיפה שאתם מפרגנים לנו!!
כל כך חבל שאי אפשר להגיב לכם, אז לפחות הפעם הזאת
רעיון טוב. אבל בדרך כלל גם הכותב בעצמו מגיב בציטוט של מה שכתבו לו וכותב "שימחתם אותי ממש". או "תודהההה".
ואז שוב תהיה התראה. מהומה על לא מאומה : )
זה גם שווה משהו. למרות שזה יהיה מאכזב לקבל התראה מהכותב ולגלות שזה לא פרק חדש

• הוסף לסימניות
ב. אפשר לשכלל את הרעיון ולהוסיף לכותב אפשרות לבחור האם ההודעה שלו תצלצל לעוקבים או לא. (כשמצטט הודעות של אחרים.)
נראה לי שבעריכת מאמר יש אפשרות לבחור האם זה יצלצל לעוקבים. אז הרעיון עצמו ככל הנראה קיים במערכת.
את יכולה לשלוח פניה להנהלת האתר, הכלבויניק הוא מי שמטפל בפניות האלו. באדיבות ובסבלנות. פניתי כמה וכמה פעמים בנושאים כאלו.

• הוסף לסימניות
נראה לי שבעריכת מאמר יש אפשרות לבחור האם זה יצלצל לעוקבים. אז הרעיון עצמו ככל הנראה קיים במערכת.
מעניין! אם ככה, הרעיון הפשוט שלנו לא ידרוש כמעט עבודה.
את יכולה לשלוח פניה להנהלת האתר, הכלבויניק הוא מי שמטפל בפניות האלו. באדיבות ובסבלנות. פניתי כמה וכמה פעמים בנושאים כאלו.
בתכנון לגמרי, בינתיים רוצה לשמוע עוד קצת מהמשתמשים, כבר ציינו כאן הערה מצוינת שמשפיע במקצת על הרעיון המדויק.
עריכה: רואה שאתם ציינתם את ההערה ההיא.... תודה!

• הוסף לסימניות
אולי עדיף שכל כותב יפתח אשכול נוסף, רק עם הפרקים? (עם לינק בראש הדף הראשי)
רעיון טוב.
זה גם יקל על אנשים שאוהבים לקרוא את כל הסיפור ברצף, בלי יותר מידי תגובות, הערות, שאלות, ומעבר בין עמודים- שמפריעים לרצף.
ולדעתי כדאי בנוסף בסוף כל פרק להוסיף לינק- "לתגובות", שישלח את הקוראים לאשכול בו אפשר להגיב.

• הוסף לסימניות
אולי עדיף שכל כותב יפתח אשכול נוסף, רק עם הפרקים? (עם לינק בראש הדף הראשי)
יש כאלו שעושים זאת (כמו @אוראל סולטן ), אבל זה באמת רעיון שכדאי שהכותבים יתנו ליבם לכך, לפתוח אשכול 'נספח' לסיפור, של תגובות וכל השאר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה