רעיון לפעילות ליום הולדת

• הוסף לסימניות
אצל בתי בגן כל ילדה שיש לה יום הולדת, מכינה משהו נחמד עם הבנות,
ילדה אחת הכינה צמידים מגומיות עם כל הבנות,
השבוע היה יום הולדת והכינו מכונת בועות(אני לא יודעת בדיוק איך ומה, אבל זה היה עם כוס חד פעמית, מגבון , חור בכוס, וקשית. אבל לא הצלחתי להבין בדיוק מה זה היה)

לבתי יש יום הולדת בשבוע הבא,
ואני מחפשת רעיון נחמד.

זה בנות בגן חובה.

אשמח לרעיונות!

תודה

• הוסף לסימניות
אולי משהו שקשור לשבועות
כמו פרחים מסבונים, או פרחים מקרפים, ממפיונים וכו'

• הוסף לסימניות
תכיני איתן קונוסים מניירות מקושטים ותמלאו בפופקורן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ANONYMUS;1613962:
אצל בתי בגן כל ילדה שיש לה יום הולדת, מכינה משהו נחמד עם הבנות,
ילדה אחת הכינה צמידים מגומיות עם כל הבנות,
השבוע היה יום הולדת והכינו מכונת בועות(אני לא יודעת בדיוק איך ומה, אבל זה היה עם כוס חד פעמית, מגבון , חור בכוס, וקשית. אבל לא הצלחתי להבין בדיוק מה זה היה)

לבתי יש יום הולדת בשבוע הבא,
ואני מחפשת רעיון נחמד.

זה בנות בגן חובה.

אשמח לרעיונות!

תודה

הנה:
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1045657&postcount=5

• הוסף לסימניות
מנסיוני, ילדות מאוד אוהבות להתעסק עם אוכל...
את יכולה לעשות עם הילדות עוגת בסקויטים וגבינה
ולמעלה לקשט בסוכריות, עדשים וכדו'
או-
אני עשיתי לפני המון שנים: קרקרים עם פרצופים מירקות וממרחים.
בהצלחה ומזל טוב!

• הוסף לסימניות
קליקרים בטלפון כשר של ימות המשיח- מתאים להרבה אירועים
שחקנו וממש נהננו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה