כללי רעיון לפרוייקט גמר

• הוסף לסימניות
כרגע אנו אמורות להתחיל פרוייקט גמר מטעם מה"ט
אני צריכה רעיון למיתוג ופרסום, משהו מקורי
בעניין אוכל מסעדות זה לא אופציה
אשמח לכל העוזרים
שבוע טוב!!:):)

• הוסף לסימניות
דווקא אוכל?
* קייטרינג.
* אוכל מוכן הביתה.
* שרותי מלצרות.
* מפעל ל... ממתקים / משקאות / מוצרים ללא גלוטן.
*

• הוסף לסימניות
תמתגי אותי. יהיה מעניין...:)

• הוסף לסימניות
תודה לאו דווקא אוכל ...
ומלפפון תשלחי לי באישי מה בדיוק עיסוקך

• הוסף לסימניות
תבחרי כל נושא שתוכלי להציג בצורה הכי טובה עם אביזרים ואלמנטים נלווים.

לצורך העניין, אם תבחרי למתג חנות סאונד ומוזיקה, ותביאי איתך מערכת סטריאו עם דיסק טוב, אוטומטית כל תשומת הלב אלייך.
דוגמה נוספת, מיתוג לחנות כלי נגינה. תביאי כמה כלים, שבי לנגן בגיטרה שלך - קנית את כולם.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי חברה שממתגת מוסיקה , צילום , מסעדה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שררר;1753164:
יש לי חברה שממתגת מוסיקה , צילום , מסעדה

אין שום בעיה בלמתג את אותו התחום, פשוט תתני הופעה טובה יותר.

שמעתי על מעצבת בפרוג שמיתגה שמן זית, ופשוט הביאה שתיל שלם של עץ זית להגשת פרויקט הגמר. אוטומטית רוב תשומת הלב בחדר - הייתה שייכת לה. על זה אני מדבר :)

• הוסף לסימניות
ואז העץ זית גונב את כל ההצגה,
ומי בכלל רואה את המיתוג שלך.
ואת הציון מקבל העץ זית / גיטרה / סטריאו.
אני לא בעד.

• הוסף לסימניות
לפני הכל תבררי מי הולך לתת לך ציון על הפרויקט ומה "קונה" אותו

אני הייתי בוחרת דברים שלא יראו הרבה לדוג' מיתוג למטפלי רכיבה בסוסים, בונה גיטרות, מסעדה לילדים

• הוסף לסימניות
אני הייתי בוחרת דברים שלא יראו הרבה לדוג' מיתוג למטפלי רכיבה בסוסים [/QUOTE]
על מה זה מדבר ?

• הוסף לסימניות
רק אל תשכחי לשריין לך איזה 'פוני' ליום התצוגה....
:)

• הוסף לסימניות
אני ממש לא בעד להביא משאית.... אוביקט ענק....
כן להביא משהו שמוסיף, שעוזר, אבל הפרויקט עצמו צריך להיות ואווו!!!! כי כבר כמה פעמים הבוחנת הסתכלה רגע, אני נמשכת לפה בגלל X, זה לא קשור לפרויקט בא נבדוק מה קורה עם כל פריט ופריט.....

(אני מורה שמגישה לפרויקטים)

• הוסף לסימניות
זה מה שהמנחה שלי אמרה לי,
אצלי זה שני בוחנים ואין להם בעיה לקטול...

• הוסף לסימניות
תכל'ס - בשבילך, בשביל המקצועיות וההצלחה העתידית שלך -
תבחרי נושא שאת מסוגלת למצוא אליו חיבור טוב, להיכנס לראש של העסק, ולהוציא תוצרים מדהימים.
הסוס לא ילך איתך לתיק העבודות, ובשום מקום עבודה לא יבחרו בך בגלל ציון...
אבל כן יבחרו בך אם יראו עבודות ברמה גבוהה
אם את רוצה שידבו עליך - את בהחלט יכולה ליצור מוצר קד"מ\יח"צ מרשים, או קאפה צורנית מיוחדת וכד', זה לא סותר כמובן, רק שיעשה בטוב טעם

• הוסף לסימניות
לפי דעתי תלכי על מקום עם אופי
* כמו חנות סריגה,או מקום סריגה של סבתות
* או חנות מקום של מחזור דברים-יצירות מחומרים נפסדים
משהו בסגנון הזה.....

• הוסף לסימניות
הכי מעשי זה למתג עסק אמיתי זה עושה רושם מאד טוב ובמיוחד שבעל העסק משלם על שקיות וכו' וכל העבודה שלך מתקיימת בפועל הם מאד מתרשמים מזה לדוג' אני מתגתי עסק והם ייצרו את השקיות שעיצבתי עם הלוגו עוד לפני המבחן וביום המבחן כבר היה לי שקיות , ותויות , ופרסום שכבר היה בעיתון, בקיצור, הציון שקבלתי היה יותר גבוהה מכולן וסה''כ זה בגלל שהכל היה רציני ואמיתי זה הספיק בשביל התוצאה...(הם נתנו לי מוצרים שלהם והצגתי אותם) בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה