רעיון לפרויקט בתכנות

• הוסף לסימניות
בקשה:​
חברה שלי צריכה לעשות פרויקט בתכנות והיא חשבה לעשות תוכנה שיוצרת פונטים. ז"א אפשרות ליצור/לצייר אותיות שיישמרו כקובץ פונט.
אך לפי שיש כבר תוכנה כזו, אנא תנו רעיונות למשהו מענין בנושא זה או ליצירת תוכנה חדשה בכל נושא.

בבקשה העזרה דחופה!!!
תודה רבה!!!!!!

• הוסף לסימניות
תוכנה בנושא דיאטה. מכניסים את המשקל. את הגיל והתוכנה "מכינה" מפרטי מזון ומוציאה מתכונים.
מידי פעם מעדכנים משקל ומקבלים על זה תגובות. אולי זה מסובך מידי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;382596:
תוכנה בנושא דיאטה. מכניסים את המשקל. את הגיל והתוכנה "מכינה" מפרטי מזון ומוציאה מתכונים.
מידי פעם מעדכנים משקל ומקבלים על זה תגובות. אולי זה מסובך מידי?

אין לי מושג אם זה מסובך או לא, אני רק מעבירה הלאה את הרעיונות.

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנה שהתבקשתי להכיןן בהתנדבות עבור ארגון חסד (משהו לא מורכב, אבל אפשר לפתח את הרעיון), מכיוון שאני מאוד עמוס, זה מתעכב, ואשמח אם חברתך תתנדב לעניין.
אשמח אם תפני אותה אלי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה