מידע שימושי רעיון לפרויקט גמר בהנדסת תוכנה. דחוף!!!!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל רעיונות לפרויקט גמר בהנדסת תוכנה עדיף משהו שעובד על עיבוד תמונה ו\או אפליקציה מעניינת ומקורית עם אלגוריתם חזק מאחורה.
תודה רבה !!!!:)

• הוסף לסימניות
גם לי יש רעיון
פני אלי באישי

• הוסף לסימניות
תעשי משהו שיתרום לקורות חיים שלך.

משחק שחמט לדוגמה, לא אומר כלום למראיין. הרי אף אחד לא עושה כאלה דברים בשוק העבודה.... תעשי משהו מעשי יותר. שגם תלמדי ממנו כלים שיתתרמו לך.

תחשבי קדימה, לא רק על הבוחנים.

• הוסף לסימניות
רעיון לפרויקט גמר תיכנות עם אלגוריתם חזק מאחוריו

נכתב ע"י קריאייטיבית;1658133:
רעיון לאפליקציה?
כן, עם אלגוריתם חזק שצריך כמה שיותר להתאמץ בשבילו...

• הוסף לסימניות
צ'אט, אפליקציה לתהילים אחד (סימון איזה פרקים מתתחיבים לומר מהאפליקציה, או אפשרות לסמן פרק שרוצים לומר, ועולה איפה הפרק פנוי) אפליקציה למתכונים, אפליקציה לפרוג :-} (קבלת התראה על הודעות חדשות בנושאים מסומנים ישר לאנדרואיד עם אפשרות תגובה), תכנה לשירות לקוחות במערכת תמיכה (אפשרות הגשת תלונה, ניטור של הממונה לנותן שירות או ניטור אוטומטי, ועידכון הטטוס כשהבעיה נפטרה.

רוצה עוד?

אל תדאגי, מה שתעשי תצטרכי להתאמץ, עם זה משהו שיהיה שמיש ולא משהו שנולד רק בשביל הפרויקט. רק ככה תוכלי להוציא מוצר מושלם - עם מאמץ!

• הוסף לסימניות
תוכנה לבדיקת הכנסות צפויות מחברות האשראי !
בעל העסק מזין בתוכנה את כל פרטי ההסכם שלו עם חברות האשראי
* כל כרטיס איזו חברה סולקת לו אותו
* אחוזים שיורדים מכל עסקה לפי סוג הכרטיס
* עמלות קבועות
* דמי השלמה לעמלת מינימום
* עסקאות תשלומים מתמשכות
* ימי זיכוי לפי יום הגביה

כך אם בעל העסק יזין את הכספים שגבה ברוטו מהלקוחות הוא יוכל לראות און ליין כמה כסף יכנס לו לבנק ומתי.
נראה לי שבעלי עסק יסכימו לשלם על זה

• הוסף לסימניות
צריכה רעיון דחוף לפרויקט גמר אפליקציה או משהו כזה לא משחק

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון- באישי

• הוסף לסימניות
גיסתי מחפשת גם רעיון לפרויקט גמר בהנדסת תוכנה!

אשמח לשמוע רעיונות

תודה רבה מראש!!!!

• הוסף לסימניות
למה כולם כותבים פה לפנות באישי?
אין לי מנוי פרמיום ואני גם מחפשת רעיון מענין
לא למדנו אפלקצית אז צריך אתר...
מישהו?

• הוסף לסימניות
כל מי שכתב שיש לו רעיונות ולפנות אליו באישי
nzlznyq
בגימייל
מייל שפתחתי הרגע לצורך הענין ויסגור אותו עוד כמה ימים...
תודה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה