ברוך השם ומה נשמע איתךנכתב ע"י צביקי;458843:חיים מה נשמע?
כדי שנוכל לתרום רעיונות רצוי להיות יותר ממוקד בשאלה. אם זה רשת, בכמה חנויות מדובר? באיזה ערים? איזה סוג תכשיטים? מה היחודיות של המקום? ובאיזה קמפיין מדובר? מודעות רחוב? עיתונות? אינטרנט? רדיו?
נכתב ע"י gilag1;458895:לי יש רעיון
אתם מכירים את הדבר שהוא כמו ציור או תמונה גדולה בגודל אדם וחתוך הראש ואז מי שרוצה לראות עצמו כאילו הוא אותו אדם שם את ראשו בחור שהוא בעצם הפרצוף הגזור ושמצלמים זה נראה אתה
מקווה שהבנתם...
הרעיון שלי ליצור כמה דמיות ועל הצוואר שרשרת מהחנות מצולמת וכל לקוחה תבחר את השרשרת שהיא רוצה לראות בה את עצמה תכניס את ראשה לחלל הפרצוף ותהיה צלמת שתצלם ואח"כ תראה לה נראה לי חוויה אולי נשמע מסובך אך זה לא כמובן מדובר בימים הראשונים של החנות אפשר גם לפתח במקום ולחלק תמונות לדוגמה ל10 הראשונות כל שעה עגולה
בהצלחה
נכתב ע"י gilag1;458895:לי יש רעיון
אתם מכירים את הדבר שהוא כמו ציור או תמונה גדולה בגודל אדם וחתוך הראש ואז מי שרוצה לראות עצמו כאילו הוא אותו אדם שם את ראשו בחור שהוא בעצם הפרצוף הגזור ושמצלמים זה נראה אתה
מקווה שהבנתם...
הרעיון שלי ליצור כמה דמיות ועל הצוואר שרשרת מהחנות מצולמת וכל לקוחה תבחר את השרשרת שהיא רוצה לראות בה את עצמה תכניס את ראשה לחלל הפרצוף ותהיה צלמת שתצלם ואח"כ תראה לה נראה לי חוויה אולי נשמע מסובך אך זה לא כמובן מדובר בימים הראשונים של החנות אפשר גם לפתח במקום ולחלק תמונות לדוגמה ל10 הראשונות כל שעה עגולה
בהצלחה
הבעיה שתכשיטים זהו תחום של נשים ובציבור שלנו לא יתנו לך לעשות כזה דבר ברחוב ...וזה ברורנכתב ע"י park;458931:הרעיון מצוין לפרסום רחוב שבו יהיו מספר דגמים של תכשיטים וכך אנשים יוכלו למדוד את התכשיטים באלפי נקודות ולא רק בחנות,
ולא בצילום אלא שיהיה ממול לפרסומת מראה שיוכלו לראות את עצמם פלוס אפשרות צילום עבור הפאן.
למה?? להפך...היום מרבים לתלות דברים על הדלתות...בצבור החרדי פחות מפחדים מדברים כאלה. מאיזה סיבה לא יתנו?נכתב ע"י gilag1;458943:הבעיה שתכשיטים זהו תחום של נשים ובציבור שלנו לא יתנו לך לעשות כזה דבר ברחוב ...וזה ברור
נכתב ע"י RacheliM;458991:למה?? להפך...היום מרבים לתלות דברים על הדלתות...בצבור החרדי פחות מפחדים מדברים כאלה. מאיזה סיבה לא יתנו?
אהה...אווופס...טעות שלי...באמת לא הבנתי מה הקשר לרחוב...נכתב ע"י חסידה;458998:יהודים יקרים! אתם מדברים על שתי רעיונות שונים.
תחזרו 'רוורס' בקריאה, ותבינו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים