נכתב ע"י סטודנטית;587350:050-9569566
050-8907700
אחוזת נתנאל ביבניאל.
מומלץ מאד.
מקום מקסים ושירות מעולה!!!!!
נכתב ע"י studio dv.d;588397:נראה מקום ממש יפה (ראיתי באתר) כמה עולה שם ללילה?
איך אני יכולה להגיע אליהם יש לי נתיב מה הכתובת של האתר או טלפוןנכתב ע"י bhj;588365:יש במושב צוריאל נראה לי 6 יחידות עם ברכה גדולה ג'קוזי גדול,
ארוח כפרי בצוריאל- נראה לי קוראים לזה. (קרוב לנהריה יחסית)
נכתב ע"י YAFAS1000;588463:במושב דלתון יש גם אחפש לך את המספר.
נכתב ע"י רמז;588478:איך אני יכולה להגיע אליהם יש לי נתיב מה הכתובת של האתר או טלפון
תודה!תודה!תודה!
מה הטלפון אם אפשרנכתב ע"י bhj;588481:
זה מחיר לכל הוילות? או לכל וילה? לא הבנתי....נכתב ע"י סטודנטית;588448:בהחלט מקום מדהים עם שירות מעולה.
בכל וילה יש 7 חדרים.
מי שלוקח שני לילות- 3050 ש"ח ללילה
מי שלוקח 3 לילות- 2900 ש"ח ללילה
מי שלוקח 4 לילות- 2650 ש"ח ללילה.
אנחנו חוזרים לשם השנה כבר פעם שנייה.
ממליצה בחום (ולא, אין לי שם אחוזים....)
נכתב ע"י studio dv.d;588952:זה מחיר לכל הוילות? או לכל וילה? לא הבנתי....
ואפשרי בכלל לקחת רק וילה אחת נגיד?
באיזה אתר אני יכולה לראות תמונות כי אני נתיבית כמו שכבר אמרתינכתב ע"י סטודנטית;588448:בהחלט מקום מדהים עם שירות מעולה.
בכל וילה יש 7 חדרים.
מי שלוקח שני לילות- 3050 ש"ח ללילה
מי שלוקח 3 לילות- 2900 ש"ח ללילה
מי שלוקח 4 לילות- 2650 ש"ח ללילה.
אנחנו חוזרים לשם השנה כבר פעם שנייה.
ממליצה בחום (ולא, אין לי שם אחוזים....)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים