דרוש מידע רעיון לקונספט כללי למשלוחי מנות

• הוסף לסימניות
אני צריכה רעיון למשלוחי מנות לחברות משפחה וכו.. ורוצה לעשות רעיון כללי לכולם
לדוג' שנה שעברה עשיתי קונספט מוגש בחום..
אשמח לעזרה!!!

• הוסף לסימניות
עשיתי להורים שלי ולהורי בעלי מארז חד פעמי מושקע
וכתבתי:
כל השנה אתם נותנים לנו חד פעמי אנחנו ניתן לכם...
SAM_5563.JPG

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואי מהמם זה להורים, אני מחפשת גם לחברים אחים שכנים וכו..
יש עוד רעיונות, פליזזז

• הוסף לסימניות
מהודו ועד כוש...- פסטרמה ועוגת כושי.
כפרה עליכם- דג דג, מטבעות שוקולד סוכריות תרנגול ורושמים כפר עליכם פורים ככפורים...

• הוסף לסימניות
אפשר סתם ארוחת בוקר אני עשיתי שנה שעברה
קופסא מחולקת עם כל מני סוגי דגנים כמו כריות עוגי קוקומן
ובאמצע שמתי בקבוק של איס קפה או שוקו
ולהורים הוספנו קולאג עם תמונות
קיצור אנשים ממש נהנו

• הוסף לסימניות
ויש לך משפט חמוד שקשור לזה?

• הוסף לסימניות
לא אולי יום טוב מתחיל עם ארוחת בוקר טובה

• הוסף לסימניות
אבל אני רוצה משהו שקשור קצת לפורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה