כללי רעיון לקישוט סוכה לגרפיקאית

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיון לקישוט סוכה ביתי גרפיקת רקע בשילוב אומנות כלשהי.

אשמח לקבל רעיונות אולי משיהי כבר עשתה כזה דבר?
אם יש תמונה?

• הוסף לסימניות
לא!!!
גרפיקה לרקע בשילוב של יצירה הוספת אלמנטים או משהו כזה...

• הוסף לסימניות
מגזרות דוקא נשמע מעניין
יש למישהו כאן שבלונות?

• הוסף לסימניות
מגזרות דוקא נשמע מעניין
יש למישהו כאן שבלונות?

• הוסף לסימניות
מאמי, זה לא שאלות, אלו רעיונות....
אני מציעה לך לעשות מגזרת. מבינה?
יש לי בראש משהו כזה של רקע גרפי מהמם עם טיפוגרפיה של פסוק, משהו בסגנון של מה שהיה פה בפורום בימים האחרונים, ומעל מגזרת של שער חתוך מקטיפה שחורה.
בא לך להרים את הפרוייקט? (ויש לך זמן?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;455784:
מאמי, זה לא שאלות, אלו רעיונות....
אני מציעה לך לעשות מגזרת. מבינה?
יש לי בראש משהו כזה של רקע גרפי מהמם עם טיפוגרפיה של פסוק, משהו בסגנון של מה שהיה פה בפורום בימים האחרונים, ומעל מגזרת של שער חתוך מקטיפה שחורה.
בא לך להרים את הפרוייקט? (ויש לך זמן?)

הייתי שמחה לקבל הסבר מפורט.....

• הוסף לסימניות
באמת, אולי למישהו יש דוגמאות של מגזרות נייר? או הדרכה איך יוצרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה