התייעצות רעיון לרכב

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
בקשה קצת מוזרה, אך רצינית מאד.
לצורך רפואי אני צריך לרכוש רכב, אך לצערי עדיין אין לי מספיק כסף לא לקניית הרכב ולא לתחזוקה השוטפת שלו. רציתי לבקש את עזרת החברים היקרים לרעיונות וטיפים איך ניתן לעשות כסף עם רכב בשעות הפנאי (לא הסעות ולא משלוחים) ע"מ שאוכל לממן רכב והחזקה שוטפת שלו, או לקבל רכב מעבודה שאפשר להתקבל אליו וכו'.
תודה רבה לעונים.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
לצורך רפואי אני צריך לרכוש רכב, אך לצערי עדיין אין לי מספיק כסף לא לקניית הרכב ולא לתחזוקה השוטפת שלו. רציתי לבקש את עזרת החברים היקרים לרעיונות וטיפים איך ניתן לעשות כסף עם רכב בשעות הפנאי (לא הסעות ולא משלוחים) ע"מ שאוכל לממן רכב והחזקה שוטפת שלו, או לקבל רכב מעבודה שאפשר להתקבל אליו וכו'.
תודה רבה לעונים.
להשכיר לשכנים/ידידים ( רק לכאלה שאתה סומך עליהם).

• הוסף לסימניות
עצת אחיתופל!
מספיק תאונה אחת, והוא מסתבך עם הביטוח.
לכן אמרתי, רק לכאלה שהוא מכיר וסומך עליהם שיודעים לנהוג ושאם יעשו נזק - ישלמו.
אישית מכיר כמה כאלה שמרוויחים לא רע מדבר כזה
אגב, יכול להיות שכדאי לעשות ביטוח יקר יותר גם לנהגים אחרים, יכול להיות שזה רווחי (אולי, אני לא ממש יודע).

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
תודה רבה לעונים.
בדרך כלל סוכני מכירות מקבלים רכב צמוד.
אם זה רלוונטי

• הוסף לסימניות
אם אתה נוסע קבוע למקומות מסוימים
אתה יכול לצרף נוסעים קבועים בתשלום שיכסה לך הרבה מההוצאות השוטפות
(כמובן תלוי בהרבה נתונים תבדוק אם זה רלוונטי לך).

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
תודה רבה לעונים.
אופציה א': להשכיר את השטח החיצוני לחברות פרסום שיפרסמו עליו.
אופציה ב' (מודה, אפשרות קצת קשה...): להחנות אותו במקום אסור לחניה, ולקבל דו"ח ועוד דו"ח ועוד אחד ועוד ועוד עד שזה ייכנס לשיאי גינס בתור הרכב שקיבל הכי הרבה דוחות חניה, ואז יבואו הרבה תיירים לראות את זה ואז תוכל למכור להם פחית קוקה קולה קרה (אולי גם פלאפל אם תרצה...).
בכל אופן הרבה הצלחה
(אל תשכח לדווח למס הכנסה:ROFLMAO::ROFLMAO:)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה
אתה יכול לנסות לחסוך, אבל דבר ראשון כדאי לך להתייעץ כמה כסף תעלה קניית רכבך. למשל אם תקנה ב 40,000 ואתה יכול לקנות משהו קטן וטוב ב 10,000 זה החיסכון הראשון.
אגרת רכב: יש רכבים שנראים רגיל, אבל מוגדרים כ'מנהלים' וכדו' ואגרת הרישוי שלהם גבוהה יותר מאחרים.
למשל - לנסר אגרת הרישוי קרוב ל 1000 ש"ח, וסיוויק קרוב ל 1400 ש"ח.
דלק: ככל שהרכב יותר קטן, בדרך כלל יצרוך פחות דלק.
בהצלחה ובבריאות, מקווה שעזרתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה