כללי רעיון לרקע

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות רקע אחר משחור, אבל כל צבע או ששמתי וגם שילובי צבעים לא מצאו חן בעיני.
יש למישהו הצעה איזה רקע אני יכולה לשים?

זה צריך להיות לאתר שאני בונה כרגע, ככה שהרקע יהיה בכל הדפים של האתר.

קבצים מצורפים

• home page.jpg
    KB 68.2 · צפיות: 17
  • home page.psd
    KB 473.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
לאיזו מטרה?מה את רוצה לשדר?היכן את משלבת את הרקע באתר מעבר לגלישות הטקסט?באיזה נושא?

• הוסף לסימניות
האתר הוא לחנות גלידה שקיימת כבר 50 שנה אבל אני רוצה להראות שהם התקדמו. לגבי הרקע אני רוצה שהוא יהיה בכל העמודים. (אין לי הרבה עמודים: דף הבית, גלריה, צור קשר, ואולי עוד דף שייקרא "אוטו גלידה")

• הוסף לסימניות
לא אהבתי, זה לא עמד לי יפה בעין.

• הוסף לסימניות
את רוצה לשדר גלידה?
אולי סגלגל או ורוד מסטיק או כתום סורבה

• הוסף לסימניות
ניסיתי את הצבעים הנ"ל אבל הם לא השתלבו לי יפה עם העיגולים הצבעוניים.
מה עושים?????????????????????????????????

• הוסף לסימניות
לבן הכי קלאסי. אפשר גם אפור בהיר

• הוסף לסימניות
לדעתי צבע כהה כמו ורוד כהה מאוד

• הוסף לסימניות
הרעיון בבסים מקסים, ועם שחור זה מעולה.
אבל אולי לנושא של גלידה - גוונים יותר פסטליים, עם התאמה בעיגולים.
אפשר ברקע גוונים בהירים (אפילו איזה מריחות בהירות או כתמים), בעיגולים את הכהה שלהם - ורוד בהיר - ורוד כהה, ירוק פיסטוק - וירוק תפוח, אפרסק - כתום עז. ועוד. רק האדום והכחול לא כ"כ קשורים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה