מידע שימושי רעיון לשבע ברכות בדחיפות

• הוסף לסימניות
מחפשים רעיון לתוכנית בשבע ברכות באמצע שבוע:
כל אחד מהנוכחים צריך להביא לזוג אביזר נקיון -
הכולל טיפ לנקיון וביעקר טיפ לזוג לחיים שמתקשר.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
האמת שלא חסר, הם מוצלחים.
אבל תמיד נחמד לשמוע עוד הברקות.

• הוסף לסימניות
1.
לתת לזוג מתנות שוות:
להגיד להם זמצאו להם תורם לרגל חתונת קורונה...
להוציא שוברים,ואחרי ל ההתלהבות את המתנות עצמם:

מייבש כביסה - אטבים
מקרר - סיליקון לקוביות קרח
מדיח כלים - סקוטש
10 אלף שקל - של מונופול

וכו'....

2.
לדוד החקיין יש קו ויש שם הקלטה של זקן שמקריא ברכה לזוג לשבע ברכות בצורה הומוריסטית ומעניינת..

0799193000
שלוחה 15
סיפור 32

• הוסף לסימניות
2.
לדוד החקיין יש קו ויש שם הקלטה של זקן שמקריא ברכה לזוג לשבע ברכות בצורה הומוריסטית ומעניינת..

0799193000
שלוחה 15
סיפור 32
[/QUOTE]
יש אולי למישהו את ההקלטה הזאת, היה לי אותה והיא נמחקה, ואני לא מצליחה להתקשר למספר הזה

• הוסף לסימניות
2.

0799193000
שלוחה 15
סיפור 32
יש אולי למישהו את ההקלטה הזאת, היה לי אותה והיא נמחקה, ואני לא מצליחה להתקשר למספר הזה
[/QUOTE]

יש מספר חדש יותר של הקו 0775527216

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה