- הוסף לסימניות
צריכה דבק תיקתק?אוף הכל נשמע לי כזה דבק מדריכות
חחח
לא יודעת מה לעשות כלום אני לא אוהבת
סתם.
צריכה דבק תיקתק?אוף הכל נשמע לי כזה דבק מדריכות
חחח
לא יודעת מה לעשות כלום אני לא אוהבת
מה אומרים?מה אומרים על איש ואישה זכו...
עד כמה זה מוזר?
ואיך אני יכולה לשלב את זה בעריכה?
ליד כל סועד מספר,מה אומרים?
?????א' אוהל
ב' זה נבנה כאן בית
אבל איך זה קשור לאיש ואישה?ליד כל סועד מספר,
וליד הזוג מספר שיהי בגדול כמספר המנצח, עם עיצוב מנצנץ.
שחור לבן? (חתן כלה)אבל איך זה קשור לאיש ואישה?
בעצם במה מתבטא האיש והאישה? איך מבטאים את זה?
שחור לבן? (חתן כלה)
או ורוד ותכלת
תלוי בכם,חמוד
אני מחילה כבר לדמיין משהו ברוך ה'
מה יותר לעניין? שחור לבן או ורוד ותכלת?
יש משהושחור לבן יותר מתאים לחתן - כלה
תכלת ורוד יותר כשחוגגים לתינוקות
לא יודעת אם זה יעזור לך להחליט אבל יש בחנויות כמו מקס סטוק וכדו' קישוטים חמודים של חתן וכלהזה משפחתי יחסית מצומצם
התפריט חלבי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים