- הוסף לסימניות
זוג א' א' (סוג א' א')הי, סליחה על ההקפצה
יש כאן למישהו רעיון לשבע ברכות לחתן וכלה ששתיהם מתחילים באות א'?
נשמח ממש לרעיונות!
תודה רבה![]()
זוג א' א' (סוג א' א')הי, סליחה על ההקפצה
יש כאן למישהו רעיון לשבע ברכות לחתן וכלה ששתיהם מתחילים באות א'?
נשמח ממש לרעיונות!
תודה רבה![]()
אני אחפש באשכולות קודמים למרות שלא מצאתי
www.prog.co.il
תודה אני אסתכל שם![]()
עזרה - תוכנית עדכנית לשבע ברכות
אשמח לעזרה בד"כ אנחנו עושים משהו בנושא ראשי התיבות של הזוג ומפתחים את זה וכל אחד נותן משהו קטן לבית וכד קצת נמאס לנו האם יש לכם רעיונות לתוכניות עדכניות ומענינות? (לא סגולות, שחור לבן וזוגות) או שכן תוכלו לעזור גם עם ראשי התיבות, א,א נשמח לכל רעיון ובלבד שיני לזה מתנות קטנות שמביאים לזוגwww.prog.co.il
אולי זה מה שהיה..
האש שלי- ברסלב.
עריכה ותוכנית עם הסטיקרים, שירים של ברסלב וכו'
שחמט. חתן דומה למלך. והיא המלכה כמובן.מקפיצה,
יש למישהו רעיון לזוג בנושא שחור לבן?
העיצוב ברעיון של שחמט,שחמט. חתן דומה למלך. והיא המלכה כמובן.
למתנה? / תכנית?יש למישהו רעיון לזוג בנושא שחור לבן?
לתוכנית,למתנה? / תכנית?
לא מכירה,תנסי לשאול את רובי בוט...יש לו רעיונות טובים...מנסיון...
לא מכירה,
איך פונים?
אצלינו היה פעם נושא כזה,מקפיצה,
יש למישהו רעיון לזוג בנושא שחור לבן?
רעיון נוסף:לתוכנית,
טיפ לחיים בנושא שחור לבן,
אהבתי, אבל מה אפשר לכתוב?אצלינו היה פעם נושא כזה,
זכור לי שמישהו הביא: משחת נעליים ומשחת שיניים וכתב על זה משהו... הסוף היה משהו כמו: ושלא תתבלבלו ותשתמשו עם משחת הנעליים לשיניים וההפך...
אפשר גם- בירה שחורה ובירה לבנה,
אולי משהו שקשור ליין?אותיות י-נ ??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים