רעיון לשיפור האתגר ה..דו חודשי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1711153:
הנה אפילו יש כבר אתר מעוצב ויפה לאתגר-
http://shaullevine.wix.com/etgar
אם זה לא חסום לכם.

אתר יפה אה.
:)
מנפלאות wix.com
רק מה שמעניין אותי זה דבר אחד, איך נתיב המהוללים נותנים לכם לראות את זה, ואת האתר עם העבודות שלי לא?
אתם רוצים להגיד לי שזה לוקח להם זמן עד שהם חוסמים אתר חדש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1711225:
אתר יפה אה.
:)
מנפלאות wix.com
רק מה שמעניין אותי זה דבר אחד, איך נתיב המהוללים נותנים לכם לראות את זה, ואת האתר עם העבודות שלי לא?
אתם רוצים להגיד לי שזה לוקח להם זמן עד שהם חוסמים אתר חדש?

משהו אישי...
וברצינות. אם מסתכלים על זה כאל וועדת התקשורת וקווי הנייעס, לוקח להם זמן לחסום מספרים. אולי פה השיטה דומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1711257:
אני בנתיב ולא נותנים לי לראות אותו!

אולי כבר הספיקו לחסום את זה.
אני בנתיב והצלחתי לפני הצהריים.

• הוסף לסימניות
לי זה נפתח- נתיב

• הוסף לסימניות
נפתח - נתיב.
אבל לבן. :(:eek::(:eek::eek::(:eek::(:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה