רעיון לשיר לקליפ לחלאקה

• הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון לשיר לקליפ לחלאקה?
שיר יפה ועדכני,

• הוסף לסימניות
יברכך ה'..

• הוסף לסימניות
של מי זה?

• הוסף לסימניות
כנראה לזה הכוונה:

קבצים מצורפים

• shlomo_yehuda_rechnitz_-_15-kosevarchu_-_the_kinderlach-_shir.mp3
    6.2 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
יש גם של אפריים מנדלסון עם ילדים שרים מאד יפה!
יש לקינדרלאך שיר לבר מצווה שמתאים גם לחלאקה מאד חמוד

• הוסף לסימניות
אני פעם עשיתי תפילת הבנים של אוהד מושקוביץ
מאד חמוד, סגנון יותר מרגש

• הוסף לסימניות
יש את "זה הקטן גדול יהיה".. של שוואקי

• הוסף לסימניות
השיר "אל הנער הזה" שמוטי שטיינמץ שר יכול להתאים (מצורף השיר).

קבצים מצורפים

• אל הנער - מקהלת שירה.mp3
    6.3 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
וזכיני....

• הוסף לסימניות
ויבוקש הדבר וימצא ;)
כפל לשון...

• הוסף לסימניות
ב"ה
כפל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרונט;2074885:
יש את "זה הקטן גדול יהיה".. של שוואקי

השיר הזה ישר עלה לי במחשבה, ונראה לי שהוא יכול מאד להתאים, אך אינני מכירה את סגנון המשפחה.
אני מנסה להיזכר בכל הבתים שלו (לא הקשבתי לו מזמן( וחושבת שהבתים דווקא יכולים להיות מאד אקטואלים לקליפ, אבל כרגע אינני יכולה להאזין לו (יכול להיות שלך זה מותר, לצורך עבודה, אבל אני לא פוסקת ;) )
בכל אופן יש כאן הרבה הצעות יפות, אז תגידי אם מצאת משהו מתאים, אם לא - אשמח לחפש.
שיר על אמא יכול להיות מאד מיוחד ולהקפיץ את הקליפ בכמה דרגות (אפשר גם שילוב, אם מתאים למשפחה ולקליפ המדובר)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל התגובות,
אני עדיין בשלבי התחלה, עוד שום דבר לא מגובש, בינתיים אוספת רעיונות,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה