חיים ישראל.מלאכים הקדושים העומדים במרומים אחוד חידה וכו'
לא זוכרת של מי זה
קחי משהו מאנגלית.
יש את השיר אמנם די מוכר, אבל אולי לא לציבור שאת מחפשת
'TELL ME WHY' ויש גם פלייבק שלו ברשת. שיר מדהיים!
יש את השיר הקלאסי ומאד מרגש באנגלית- tell me why
חחח, לא ראיתי.. אם שתיים ממליצים כנראה שהוא באת שווה!קחי משהו מאנגלית.
יש את השיר אמנם די מוכר, אבל אולי לא לציבור שאת מחפשת
'TELL ME WHY' ויש גם פלייבק שלו ברשת. שיר מדהיים!
@אריה ענקיש לי שיר שאני לא יודע את שמו ולא מי שר אותו אבל הוא מאוד מרגש.
כמעט בכל פעם שהוא מתנגן בבית מישהו בוכה... (לפחות בלב).
זה מתחיל "אידישע מאמע שבורה ורעבה"
https://www.prog.co.il/threads/מהי-המנגינה-הכי-עצובה-נוגה-דרמטית-ומרטיטה-ששמעתם.229828/מחפשת רעיון לשיר ייחודי (לא מזמר שעלה על דיסק לאחרונה) מרגש לא מהיר אבל עם המון עוצמה, ואם קיים עם פלייבק- עדיף
אשמח מאוד לקבל רעיונות!!!! תודה.
לא נראה לי קשור לשואה.חחח, לא ראיתי.. אם שתיים ממליצים כנראה שהוא באת שווה!
אם כבר.. משהי יודעת מה הפרוש של המילים? האם זה משהו שקשור לשואה? מעניין אותי מאד, אם יש מתנדבת לתרגם את הרעיון!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים