כללי רעיון לשם לפורמולה טיפולית לפטרת הציפורן יש למשהו?

• הוסף לסימניות
תודה רבה אשמח לשמוע דברים מענינים

• הוסף לסימניות
פטרנייל

• הוסף לסימניות
מה זה? תכשיר רפואי? למי זה כבר עזר? באיזה מצב היו הפטריות לפני הטיפול?

• הוסף לסימניות
פיטר- פורן (770)

• הוסף לסימניות
-להתפטרת
-פטרון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;549572:
אלו הברקות! לא משלמים על דברים כאלה?;)

בפרוג הכל חינם... בשביל הכייף... סתם עצה... אם קשה לך ל"חרד" מישהו את יכולה להצעי זאת כאתגר... אין לך כח לעשות לוגו? תעשי תחרות... אין לך רעיון לשם... תבקשי עזרה הכל פה בכייף כולם עוזרים לכולם... ובכלל כשיש את המילה "אתגר" או "פרס סמלי" ממש תהיי מוצפת... (וסמיילי לסיום :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;549572:
אלו הברקות! לא משלמים על דברים כאלה?;)
א.נראה לי שגן עדן מלא בפרייארים (מה שלא נוכל להגיד על הגיהנום...)
ב. אני מכירה מישהי עם פטריות ובלי פתרון אמיתי, ואנחנו מחכים בקוצר רוח לפתרון של ממש, אז למה לבזבז זמן על התמקחות ושאר ענייני תמחור?

• הוסף לסימניות
"פיטרון" קולע.

• הוסף לסימניות
חחח ואני עניתי כאילו מציעים כאן תכשיר אמיתי לטיפול...

• הוסף לסימניות
רוב תודות לכולם

• הוסף לסימניות
לפחות אל תהיו יותר קמצנים מבמבה ששלחו אריזה לכל מציע רעיון...

• הוסף לסימניות
פורטרת (פורמולה+פטרת)
אנטיפטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;551236:
הברקה! (רק יש לי חשש שרוב האנשים ישמעו/יקראו זאת כ"אנטיפטי" במקום ליהנות מהאסוציאציה ההיסטורית;))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;551370:
הברקה! (רק יש לי חשש שרוב האנשים ישמעו/יקראו זאת כ"אנטיפטי" במקום ליהנות מהאסוציאציה ההיסטורית;))

:D:D:D הצחקתיני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה