רעיון לשקיות חומש סעודה.

• הוסף לסימניות
בחנויות מוכרים רק שני סוגים מודפסים של חומש. האם יש לכם רעיון אחר/ או מקום מסוים שאפשר לקנות בו משהו עם מוטיב של תורה או חומש.
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
היכנסי לאתר הזה: www.spizher.co.il
יש להם הרבה מה להציע.

• הוסף לסימניות
מחפשת דווקא פעקאלאך או שגם איזשהו ביצוע עם הממתקים עצמם ילך?

• הוסף לסימניות
פעם הכנתי עטיפה לשוקולד קטן של ורד,
אין לי תמונה נורמלית אבל זה היה מאד חמוד

קבצים מצורפים

• תמונות תשסט 085.jpg
    KB 119.4 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
איפה משיגים את השוקולדים האלה? כבר שנים שאני לא רואה אותם בחנויות!

• הוסף לסימניות
בכל חנות , הם באים באריזה יפה של 24 יחי' נראה לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;938368:
סליחה על השאלה אבל עושים את הסעודה הזו לכל ילד בן חמש?
חשבתי תמיד שזה משהו קבוצתי בחיידר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;938368:
יש לי בעיה בשליחת הודעות אישיות. ואני לא מצליחה לשלוח לך. תוכלי לשלוח לי את המיל שלך? אני רוצה כזה....
זה באמת חמוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתרשמת;938618:
יש לי בעיה בשליחת הודעות אישיות. ואני לא מצליחה לשלוח לך. תוכלי לשלוח לי את המיל שלך? אני רוצה כזה....
זה באמת חמוד.

שלחתי לך באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה