עזרה רעיון לתוכנית בת מצווה

• הוסף לסימניות
היי
אני מחפשת תוכנית לבת מצווה לא קליפ לא דיגיי
תוכנית קלילה ומעניינת ולא יקרה אפילו משהו שמכינים לבד
אשמח למי שיש רעיון שתשתף
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו אירוע רק לבנות הדודות בערך בשכבת גיל של ילדת הבת מצווה
ועשינו תוכנית קלפים שהכנו לבד,
שמים ערמה של קלפים וכל בת בתורה לוקחת קלף, בראש הדף כתוב נושא כלשהו ומתחת רשימת מילים
אותו בת צריכה לנסות לתאר את הנושא שכתוב לה בקלף ללא שימוש במילת הנושא ובכל המילים שכתובות מתחת
רוב הקלפים היו קשורים לילדת הבת מצווה וחלק למשפחה בכללי
הבנות שיתפו פעולה ונהנהו מאוד!

• הוסף לסימניות
רעיונות בסגנון של סדנה או יצירה:
הפרשת חלה
סדנת פטיפורים
עוגת מספרים אישית (@ה. בקר העלתה פעם הדרכה מקסימה)
בשמים להבדלה
עיטור לברכת הבית / לברכת הדלקת נרות
מסגרת למראה או לתמונה
יצירת תכשיט

• הוסף לסימניות
יש לי כמה רעיונות, מוזמנת לפנות אלי 054-8582229
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
היי, יש לי תוכנית מהממת וכיפית, ''תיבת האוצר של בת המצווה'' במחיר מבוקש מאוד!
לפרטים נוספים, ORBAROSH שטרודל ג'ימייל...
המלצות רבות!

• הוסף לסימניות
היי
אני מחפשת תוכנית לבת מצווה לא קליפ לא דיגיי
תוכנית קלילה ומעניינת ולא יקרה אפילו משהו שמכינים לבד
אשמח למי שיש רעיון שתשתף
תודה ענקית
אני שמעתי על התכנית הזאתי.... הבנתי שהאנשים מאד נהנו והיא גם לא יקרה! תשלחי להן מייל יש גם טריילר. פשוט זה מידי כבד לעלות לפה.

קבצים מצורפים

• סטארטאפ.jpg
    סטארטאפ.jpg
    2.3 MB · צפיות: 295

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה