- הוסף לסימניות
sarad7275 שטורדל גמייל נקודה קוםתכתבי לי את כתובת המייל שלך
sarad7275 שטורדל גמייל נקודה קוםתכתבי לי את כתובת המייל שלך
אפשרות לשילוב קליפ/ צילומי חוץ במחיר מוזל (ואפשרות להתאמת התכנית לפי נושא שתבחרו)ממליצה על תכנית מאד חווייתית, מושקעת וערכית . מתאימה לבנות ונשים מגיל 8 לקבוצות עד 50 משתתפות בערך
696175 gmail.com
מה זה חדר בריחה ?על איזה סגנון את רוצה ללכת?
אני מעבירה סדנאות של שזירת פרחים באוירה קסומה ומיוחדת
מדהים לראות איך כל אחת מבטאת את הטעם והסגנון האישי שלה
אותם פרחים ואגרטלים ולכל אחת תוצאה אחרת אחת יותר יפה מהשניה
אם את רוצה אני סגנון של חדר בריחה בהתאמה לכלת בת המצווה אני יכולה לתת לך פרטים של משיהיא מירושלים שיש לה תוכנית כזו חדשה ומרתקת
יש אפשרות סדנת תכשיטים שכל בת יוצאת עם תכשיט שעצבה
בהצלחה
במה מדובר?יש לי תוכנית בת מצווה במחיר ממש זול
היי אשמח לשמוע פרטים 0548436492אפשרות לשילוב קליפ/ צילומי חוץ במחיר מוזל (ואפשרות להתאמת התכנית לפי נושא שתבחרו)
היי אני גם מחפשת וצריכה לאחרי תשעה באב אם תוכלי לתת לי רעיונות אשמח 0548436492אני רוצה תוכנית מסך עם מסר, משהו חדשני, לא כל כך מעדיפה חדר בריחה,
זה נלא גילאים מפחדת שלא כולן יתחברו
רוצה תוכנית מסך אטרקטיבית
תכתבי למייל 696175 ג'ימיילהיי אשמח לשמוע פרטים 0548436492
את יכולה לשלוח לי פרטים ל-mausprog @ gmail.com [לצמצם רווחים]יש לי תוכנית בת מצווה במחיר ממש זול
רק עכשיו רואה את ההודעה שלךמה זה חדר בריחה ?
ומה זה השזירת פרחים והצמיד ?
ממליצה מנסיון!!אם בא לך הרקדה מדהימה במחיר מצחיק בהפעלה עצמית, תלחצי על הקישור למטה
אשמח לפרטים לתכנית לבת מצוה IK171713 שטרודל.... תודה.תכתבי לי כתובת מיל ואשלח לך
עדין רלונטירק עכשיו רואה את ההודעה שלך
האם רלוונטי עדין?
תוכלי ליצור איתי קשר 0527619227 בהקדם. יש לי בת מצווה בעוד 3 שבעוותיש לי תוכנית בת מצווה במחיר ממש זול
את יכולה לתת פרטים על התכנית? ופליז תצרפי מחיר שאת דורשת כדי לחסוך כאבי ראש מיותר... y0583238378 שטרודל...אני מוכרת תכנית..
וגם יוצרת בהתאמה אישית
אפשר לפנות אליי בפרטי
את יכולה לשלוח לי ? y0583238378שטרודל וכו...יש לי תוכנית בת מצווה במחיר ממש זול
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים