דרוש מידע המלצות או דיס על תוכנית בת מצוה "זה בידיים שלך" של הדסה דויטשר

• הוסף לסימניות
ממליצה על תכנית מאד חווייתית, מושקעת וערכית . מתאימה לבנות ונשים מגיל 8 לקבוצות עד 50 משתתפות בערך

696175 gmail.com
אפשרות לשילוב קליפ/ צילומי חוץ במחיר מוזל (ואפשרות להתאמת התכנית לפי נושא שתבחרו)

• הוסף לסימניות
על איזה סגנון את רוצה ללכת?
אני מעבירה סדנאות של שזירת פרחים באוירה קסומה ומיוחדת
מדהים לראות איך כל אחת מבטאת את הטעם והסגנון האישי שלה
אותם פרחים ואגרטלים ולכל אחת תוצאה אחרת אחת יותר יפה מהשניה

אם את רוצה אני סגנון של חדר בריחה בהתאמה לכלת בת המצווה אני יכולה לתת לך פרטים של משיהיא מירושלים שיש לה תוכנית כזו חדשה ומרתקת

יש אפשרות סדנת תכשיטים שכל בת יוצאת עם תכשיט שעצבה
בהצלחה
מה זה חדר בריחה ?
ומה זה השזירת פרחים והצמיד ?

• הוסף לסימניות
תכתבי לי כתובת מיל ואשלח לך

• הוסף לסימניות
אני רוצה תוכנית מסך עם מסר, משהו חדשני, לא כל כך מעדיפה חדר בריחה,
זה נלא גילאים מפחדת שלא כולן יתחברו
רוצה תוכנית מסך אטרקטיבית
היי אני גם מחפשת וצריכה לאחרי תשעה באב אם תוכלי לתת לי רעיונות אשמח 0548436492

• הוסף לסימניות
אם בא לך הרקדה מדהימה במחיר מצחיק בהפעלה עצמית, תלחצי על הקישור למטה
ממליצה מנסיון!!
לקחנו ממירי המדהימה ערכה לבת מצווה זה כולל מלאי ענקקק של אביזרים להרקדה והפעלה
הבנות נהנו ברמות!!
היה מוצלח ביותר ונתן לכל הערב סיום מיוחד ביותר!!

• הוסף לסימניות
@מעצבת אלבומים
חדר בריחה אני יכולה לשלוח לך פרוספקט לתוכנית של מישהיא מוכשרת למייל
זה סוג של תוכנית עם חידות וכו
יש סדנת תכשיטים של אילה מילצקי יש לה אתר את יכולה להסתכל להתרשם
אני מעבירה סדנת שזירת פרחים - כל אחת יוצאת עם כלי שהיא שזרה בו פרחים חיים - חווית יצירה מהממת
משהוא יחודי לא עוד תוכנית מאותו סגנון
שיהיה הרבה מזל טוב והכנות מוצלחות

• הוסף לסימניות
מחפשת מצגת עוצמתית מתאימה לבת מצווה אורך חצי שעה בערך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה