תחפושות לפורים רעיון לתחפושת לבן 9

• הוסף לסימניות
יש לכן? משהו לא יקר , אם אפשר שאכין בזריז - יהיה מעולה.
האמת שהוא התחפש שנה שעברה לאיחוד הצלה ורוצה שוב, מתלבטת אם לוותר ולהסכים לו.
עד עכשיו זרמתי איתו אבל אני קצת מתחרטת וכן הייתי רוצה שיהיה לו גם משהו אחר

אשמח לרעיונות , אחרי דפדוף בין עשרות דפים באשכול תחפושות התייאשתי , אז פתחתי אשכול חדש..

• הוסף לסימניות
למה לא?! שהילד יהנה מהתחפושת (לדעתי),
והוא צריך לאהוב אותה (כמובן שגם את, אבל אם באופן עקרוני לא מפריעה לך התחפושת...?!).
רעיונות לתחפושות לא חסרים, אבל מאיפה להתחיל?!
רעיון חמוד ששנה שעברה אחותי חפשה את הבן למנגן בהכנסת ספר תורה.
תחפושת קלה והילד מאוד אהב אותה.
מה שהיה יפה הוא ההקשר, האח הגדול יותר התחפש לספר תורה. :)

• הוסף לסימניות
כן, אז אמרתי לו שאני יכין לו שוב את ההצלה (זה מדבקות להדפיס וכו' שכבר עיצבתי)
ושילך עם זה לת"ת בשמחה.
וליום נוסף שיהיה לו תחפושת אחרת , רק למזכרת בתמונות שיהיה הבדל קצת :)

ומאיפה להתחיל?
צודקת. אהמ , באמת קשה לי להגדיר. כי אין לי מושגג :(
יש לך תמונה של זה? זה רעיון! יש לי גיטרה זה יכול להיות טוב

• הוסף לסימניות
הכי קל והכי מוצלח שהיה לנו (עד שהוא רצה להתחפש לזה שוב...) היה כושי
עם הפאה תלתלים, קנינו חולצה אדומה עם איזה יצור תמנוני או משהו בג'ינה, מכנסי פוטר רחבים, נעלי בית דמוי קרוקס אבל יותר סגורות, גרבי ספורט, איזה תיק זרוק מאותו מקום (10 ש"ח) וכו'
צבענו לו את הפנים עם פקק שעם שרוף זה השחור הכי טוב :) כפפות עור לידיים, ואת הפה הגדלתי עם צבע לבן קודם ואז שחור ואדום
אף אחד לא זיהה אותו (הוא בלונדיני עם עיניים ירוקות) בבית כנסת ובמשפחה והוא היה מ-ב-סוטטטטט
אז לא מקורי או יצירתי אבל פשוט פורימי וחמוד לגמרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה