פורים רעיון לתחפושת לגיל שנה וחצי/דוור

• הוסף לסימניות
שתי ילדיי הגדולים מתחפשים לדוור...
ויש לי תינוק בן שנה וחצי אם למישהו יש רעיון לתחפושת לגיל הזה שקשור לדוור
או שיש למישהו סרבל/מכנס אדום לגיל הזה להלוות/למכור ונעשה מיזה דוור
ואם כבר דוור אשמח לרעיונות למשלוחי מנות הקשורים לתחפושת דוור...
תודה רבה
הכנות קלות

• הוסף לסימניות
יש לי סרבל אדום ונראה לי גם כובע.
במודיעין עילית
אם מתאים לך צרי קשר.

• הוסף לסימניות
לי יש סרבל אדום וכובע ותיק באזור אשדוד
מתאים לשנה וחצי

אני עשיתי משלוח מנות בגוון אדום, שמתי בתוך קופסת קרטון כמו בדואר
עם חוט לבן קשור- היה צרחות!!!
לסבתות , שמנו תמונה שלהם על חבילת שוקולד עם הכיתוב: אין דוורים כאלה!!

• הוסף לסימניות
אולי יונת דואר?

• הוסף לסימניות
שתי ילדיי הגדולים מתחפשים לדוור...
ויש לי תינוק בן שנה וחצי אם למישהו יש רעיון לתחפושת לגיל הזה שקשור לדוור
או שיש למישהו סרבל/מכנס אדום לגיל הזה להלוות/למכור ונעשה מיזה דוור
ואם כבר דוור אשמח לרעיונות למשלוחי מנות הקשורים לתחפושת דוור...
תודה רבה
הכנות קלות
אולי במקרה יש לך תחפושת דוור לגיל 9 להשאיל לי השנה?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה