עזרה רעיון לתחפושת נושא "שמחה"

• הוסף לסימניות
המורה הנחמדה של הבת שלי (כתה ו') הודיעה להם אתמול על נושא לתחפושות (מזל שיש 2 אדרים, כי אף אחד לא היה מודיע בה' שבט על נושא)
הילדה כמובן מחפשת משהו מקורי במיוחד.
למי יש רעיון ?

• הוסף לסימניות
הצעתי לה, היא אמרה שלא מתאים לילדה בת 12.
חמודה. תגידי לה שאני בת 25 ומתכוונת להתחפש השנה לליצנית.(תחפושת זוגית זוג ליצנים) בפורים אין גיל מותר ליהיות מה שאנחנו רוצים זה כל הכיף.

• הוסף לסימניות
חמודה. תגידי לה שאני בת 25 ומתכוונת להתחפש השנה לליצנית.(תחפושת זוגית זוג ליצנים) בפורים אין גיל מותר ליהיות מה שאנחנו רוצים זה כל הכיף.
היא מרגישה שלא מספיק סולידי, לא אשנה את דעתה. התחפושת שלה, והיא תחליט איך רוצה להראות :)
ואגב, זוכרת כשאני הייתי בכתה ו' היתה ילדה אחת שחופשה למוקיון, עם פנים צבועות וכו', זה היה המוקיון הכי עצוב שהכרתי....

• הוסף לסימניות
רעיון קצת יוצא מהקופסא- להתחפש לסבתא שמחה ועץ הקינמון
רעיון מושלם
למי שלא מכיר (יש גם בעברית, אבל זו התמונה שנפתחה לי בנטפרי):
197_1.jpg

קבצים מצורפים

• upload_2019-2-11_13-17-49.png
    upload_2019-2-11_13-17-49.png
    KB 406.4 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
מנגנת \ גיטריסטית \ תקליטנית \ זמרת או כל דבר שקשור למוזיקה

• הוסף לסימניות
עובדת ב'יקב'
ייננית או משהו כזה
"יישן ישמח לבב אנוש"
אין שמחה אלא ביין

• הוסף לסימניות
המורה הנחמדה של הבת שלי (כתה ו') הודיעה להם אתמול על נושא לתחפושות (מזל שיש 2 אדרים, כי אף אחד לא היה מודיע בה' שבט על נושא)
הילדה כמובן מחפשת משהו מקורי במיוחד.
למי יש רעיון ?
"שמחה גדולה להיות במצוה תמיד"
עם תמונות של דברים של מצוות,כמו קופת צדקה וכד'...

• הוסף לסימניות
שמחה משפחתית
שמחה יהודית
ארוע: חתונה/בר מצוה/ברית/הכנסת ס"ת...
שמחת תורה
סימני שאלה, חוטים וקשרים: "אין שמחה כהתרת ספקות"
אמא להרבה ילדים: "אם הבנים שמחה..."

• הוסף לסימניות
שואבת מים.

ושאבתם מים בששון,
שמחת בית השואבה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה