רעיון לתחפושת פשוטה ונוחה

• הוסף לסימניות
הקטנה שלי בת שנה וחצי לא מוכנה לשים שום כובע! אז לא מנסה, אולי באמת אשתמש בעיצה ואקנה בשניה האחרונה...
נכתב ע"י pr;961782:
יש סיכוי שילד בן שנה וחצי יסכים לשים קשת?!
נראה לי זה דבר ממש לוחץ, לא?
ותודה על כל הרעיונות!

• הוסף לסימניות
אין לי רעיון בשבילך, אני רק מקוה שלאחר המאמצים הבן שלך לא יעשה מה שהבת שלי בת השנתיים החליטה לעולל - הכנתי לה תחפושת ממש קלילה - מכנס וחולצה שהיא לובשת בכל יום ומעליהם בסך הכל וסט חמוד של מנגנת בתזמורת. היה גם כובע שצפיתי מראש שהיא לא תלבש, וחצוצרה - משרוקית - שכל הילדים אוהבים.
הגברת לא הסכימה ללבוש שום פריט לכבוד המסיבה. גם לא את החצוצרה הנחמדת :(
הלכה הגברת לגן בבגדי יום חול... בחירה אישית :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rr31;961806:
לא יודעת מה המקור של התמונות
איזה יופי!
נראה מבדים נעימים ואיזה רעיונות חמודים!
מישהו יודע מה המקור?
האמת שזה נראה חו"ל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;961823:
אין לי רעיון בשבילך, אני רק מקוה שלאחר המאמצים הבן שלך לא יעשה מה שהבת שלי בת השנתיים החליטה לעולל - הכנתי לה תחפושת ממש קלילה - מכנס וחולצה שהיא לובשת בכל יום ומעליהם בסך הכל וסט חמוד של מנגנת בתזמורת. היה גם כובע שצפיתי מראש שהיא לא תלבש, וחצוצרה - משרוקית - שכל הילדים אוהבים.
הלכה הגברת לגן בבגדי יום חול... בחירה אישית :)

חוששתני שבני זומם לי כזה דבר :D

• הוסף לסימניות
באמת לא כל ילד מסכים קשת... אבל אפשר סרט - לבתי בת השנה עשיתי תחפושת של אחות - חולצה גדולה בתור חלוק וסרט לבן פשוט, שעליו הדבקתי מדבקה עם מגן דוד אדום...

• הוסף לסימניות
פורסם במקור על ידי לו יצוייר
הלכה הגברת לגן בבגדי יום חול... בחירה אישית

תרגישי בנוח..
בתי בת השנתיים רצתה להתחפש לפרפר,
אך חוץ מהחצאית הורודה מבד הרשת לא הסכימה לשים שום דבר,
לא כנפיים ולא מחושים.. והיתה מאושרת בחצאית התחרה..

• הוסף לסימניות
היתה[):] לי תחפושת של כלה, נוחה ונעימה או כל שמלה חמודה . לבן , כמובן.

• הוסף לסימניות
נראה לי הילדים שלכן מרגישים שאתם מצפים מהם לסרב להתחפש - ומגשימים את הציפיות...

אני מראה להן את התחפושות בהתרגשות יתרה שאין מצב שהילדים לא רוצים להתחפש - והאמת - אף פעם לא עלה בדעת שילד לא ירצה להתחפש - למה לא???

מה שכן מראש אני דואגת שהתחפושת תהיה נוחה ולא מסורבלת - וגם יפה כמובן - אז אולי זה גם עוזר ועושה את העבודה...

בהצלחה לכולן ופורים שמח!

• הוסף לסימניות
נראה לי שאחפש את בני בן החודש לבת. הוא עשה את זה כבר די הרבה במשך ימי חייו, יען כי לפניו היו לי בנות ועוד לא התארגנתי עם כמויות בגדי בנים כך שבבית אני מרשה לו להתחפש מדי פעם לבת.
גם בפורים.נראה לי תחפושת נוחה ביותר. נוסיף סרט על הראש להשלמת המראה, והסביבה תהיה מרוצה (הוא- לא בטוח שתהיה לו דיעה בנידון..).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;961931:
נראה לי שאחפש את בני בן החודש לבת. הוא עשה את זה כבר די הרבה במשך ימי חייו, יען כי לפניו היו לי בנות ועוד לא התארגנתי עם כמויות בגדי בנים כך שבבית אני מרשה לו להתחפש מדי פעם לבת.
גם בפורים.נראה לי תחפושת נוחה ביותר. נוסיף סרט על הראש להשלמת המראה, והסביבה תהיה מרוצה (הוא- לא בטוח שתהיה לו דיעה בנידון..).
לבעלי יש כן דעה בנידון, :)
זה בדיוק מה שרציתי לעשות - בעצם בגדים רגילים ונוחים - אבל מצחיק,
וזה בעיה מבחינה הלכתית (כן, אני יודעת בן כמה הוא!)
גם אם יש מקום להתיר כתוב שכדאי להתרחק מזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;961931:

אם תחפשי אותו לבת - ישאלו אותך למה לא חיפשת אותו לבן
אז אולי פשוט תחפשי אותו לבן? ;)

• הוסף לסימניות
כשהבנים שלי היו קטנים יותר חיפשתי אותם איזה שנה לכלות ובאתי יחד עם בת דודתי שגם לה היתה סדרת בנים וגם היא חיפשה את כולם לכלות (לקחנו מגמ"ח שושבניות) והגענו שתינו עם כל ה"כלות " להורים הינו בטוחים שיקפצו ויתלהבו מהם\ן אבל הם פשוט שתקו
אח"כ הבנו שממש לא מצא חן בעיניהם הקטע...(יש כאלה שאומרים שאסור... )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;961923:
נראה לי הילדים שלכן מרגישים שאתם מצפים מהם לסרב להתחפש - ומגשימים את הציפיות...

אני מראה להן את התחפושות בהתרגשות יתרה שאין מצב שהילדים לא רוצים להתחפש - והאמת - אף פעם לא עלה בדעת שילד לא ירצה להתחפש - למה לא???
!
למה לא?
כי יש כל מיני ילדים חמודים בעולם, עם כל מיני רעיונות ורצונות, זה לא צריך לעלות בדעת אמא שלהם שהם לא ירצו להתחפש, מספיק שזה עולה בדעתם, לא?
העיקר שהם מאושרים...:)

• הוסף לסימניות
טוב חטפו לי פה את כל הרעיונות שהיו לי במאגר והתאימו לדרישותייך.
אבל אני כן הייתי מתעקשת להדביק את הקטן גם לקוטב, ולכן:

*דוב לבן איכשהו (בלית ברירה: בגדים לבנים לגמרי, כובע לבן עם אוזני דובי, לתפור זנב מאחור, ולצבוע בשחור את האף)
*איגלו - זה החטיף (ע"י בגדים בצבע זהה ויצירת תוית)
*מממ... דג? (המאכל העיקרי בקוטב)
*בובת שלג
*אסקמוסי (מעיל חום עבה, מגפיים וכובע עטור פרווה אינסופית)
* גלידה

מה עוד?
ממ.. לדעתי, להפוך תעולם בכל זאת לחפש פינג קטן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה