מידע שימושי רעיון לתחפושת

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון לתחפושת עבור כמה ילדים-גם בנים וגם בנות...
עשיתי כבר זקנים-יצא נדיר! ירושלמים-מהמם! ועל זו הדרך.
אני אוהבת רעיונות פשוטים אבל מושקעים. וכשכולם ביחד זה נדיר.
חשבתי השנה על רעיונות כמו טבחים, דוורים, וכו'... אשמח לתמונות להשראה וכן לרעיונות נוספים שמתאימים לבנים ובנות...

• הוסף לסימניות
אני גם הולכת באותו כיוון - כולם אותו דבר גם בנים וגם בנות.
עשיתי את שלי פעם אחת ציירים - היה מדהים! ופעם אחרת מנגנים - מדהים!
מצורפות תמונות

אשמח אם תוכלי להראות לי תמונה של הזקנים וזקנות שעשית
למייל - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

קבצים מצורפים

• פורים תשעו (2).jpg
    פורים תשעו (2).jpg
    KB 82.3 · צפיות: 597
  • פורים ציירים.jpg
    פורים ציירים.jpg
    1.2 MB · צפיות: 654
  • הוסף לסימניות
ראיתי משפחה חסידית אחת שחיפשה למשפחת המלוכה..
הרבה השקעה וידע בתפירה אבל היה מאלף!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הציירים,
אשלח לך בעז"ה מחר את הזקנים במייל,
יש עוד רעיונות????

• הוסף לסימניות
ראיתי תמונה של כיתת חיידק, בה כל הילדים התחפשו לדוורים, והי' כתוב היכן שהוא "אין דוור כזה".

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון לתחפושת עבור כמה ילדים-גם בנים וגם בנות...
עשיתי כבר זקנים-יצא נדיר! ירושלמים-מהמם! ועל זו הדרך.
אני אוהבת רעיונות פשוטים אבל מושקעים. וכשכולם ביחד זה נדיר.
חשבתי השנה על רעיונות כמו טבחים, דוורים, וכו'... אשמח לתמונות להשראה וכן לרעיונות נוספים שמתאימים לבנים ובנות...
אפשר תמונות?

• הוסף לסימניות
כושים. אם משקיעים יוצא מהמם.
לאחת הבנות לקשור על הגב מטפחת עם בובה כושית.
ולעשות המון צמות אמיתיות עם חרוזים בקצה. (אצלנו הגיע ל38/40 לילדה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה