רעיון לתחפושת

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בכיתה של אחינית שלי שבכיתה ה', הוחלט על נושא "מדהים" למסיבת פורים והוא:
כל בת צריכה להתחפש למשהו שמתחיל באותיות הראשונות של שמה.
כלומר: שרה כהן,צריכה להתחפש לתחפושת שמתחילה בש' וממשיכה בכ'.
עכשיו, לאחינית שלי יש אותיות קשות מאד, וכמה שאנו מנסים לחשוב לא העלינו בחכתנו רעיון מוצלח, הוחלט פה אחד לפנות אליכם, אולי אתם תבריקו יותר מאיתנו.
ועכשיו, האותיות הן: האות ת' והאות ק.
הרעיון היחיד שעלה לי בראש הוא תורה קדושה. אבל, זה ממש לא מתאים לבת, ואני מחפשת רעיון מקורי יותר.
תודה לכם מראש

• הוסף לסימניות
הנה מקבץ רעיונות שעלו בדעתי:
תות קטן...
תה קר
תולעת קוראת (על הרעיון של תולעת ספרים)
תאנה - קיץ (לתאנה קוראים גם "קיץ" - אז אם מתחפשת לעץ תאנה, או לפרי התאנה הרי יש בזה גם ת וגם ק)
תכשירי קוסמטיקה
תיירת קוריאנית
תורמת קופסאות / קלפים
תמירה על קביים (ובמילים נורמאליות: ענקית שנשענת על קביים)
תזמורת קטנה

• הוסף לסימניות
תקשורת

• הוסף לסימניות
התיירת הקוריאנית הכי מצאה חן בעיני,
הצעה שלי:
שמש קרה,
שילוח (ה)קן,
שימורי קרח
שיפודי קצפת
ועוד ועוד על זה הדרך!
סתם..

• הוסף לסימניות
קלינאית תקשורת

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
[
נכתב ע"י pr;525492:
התיירת הקוריאנית הכי מצאה חן בעיני,
הצעה שלי:
שמש קרה,
שילוח (ה)קן,
שימורי קרח
שיפודי קצפת
ועוד ועוד על זה הדרך!
סתם..
ת' וק', ולא ש' וק' - הלא כן?

• הוסף לסימניות
תשעה קבין... של דיבור, אפשר להתחפש למשהי שכל הזמן מדברת, מכל כיוון יש לה טלפון, פלאפון, אוקי טוקי,ספר טלפונים,בלוטוס באוזן, טלכרט בכיס (משהו יודע מה זה) וכו.
תן וקח... אין לי לזה ממש רעיון לביצוע.

• הוסף לסימניות
:) שקע - תקע

:) תקשורת (תקשורת נכונה, תקשורת בונה...
ניתן לשלב גם: "כשאני צועק - שומעים אותי, כשאני מדבר - מבינים אותי, כשאני מחייך - אוהבים אותי" ... )

:) ומורכב יותר:
הקלה לכל תקלה - אוסף "עזרה ראשונה" (ניתן להצמיד על חולצה / גלימה: כדור אקמול, סיכת בטחון, מגבוני קליה, רשימת טלפונים של עזרה ראשונה... וכן על זה הדרך...) וכמובן - על הפנים - חשוב מכל, חיוך רחב...

עד כאן לכרגע...

• הוסף לסימניות
אופס, טעות!!!
טוב,
תנור קר,
תרגיל קשה,
תחנת קיטור,
תלתלים קצרים,
תקשורת קבוצתית,
תמונת קיר,
תל קציר,
תותח קצף...

• הוסף לסימניות
בואי נעשה את זה הפוך:
הילדה תגיד למה היא רוצה להתחפש, בלי קשר לנושא, ואח"כ ננסה לקשר את זה לאותיות הנדרשות.
(עובד מצויין. מניסיון. אחותי רצתה להתחפש לנסיכה - החלום שלה היה ללבוש נעלי עקב גבוהות, שמלה מפוארת, מלא תכשיטים ולהתאפר כמו בפורים, אבל האותיות שלה היו ג' ו-מ'. אז חיברנו את זה ל"גברת מגונדרת" וכולם היו מרוצים...)

• הוסף לסימניות
אחותי מלמדת עכשיו, אני אדבר איתה אחה"צ ואציע לה את שלל הרעיונות ואשאל אותה באמת למה היא רוצה להתחפש...

• הוסף לסימניות
הכי יפה זה קלינאית תקשורת.
עוד קשקושים:
קש ותבן
תלמידה קשובה/קוראת/קשה/קלילה....
תינוק קטן
קופת תרומות
....

• הוסף לסימניות
אהבנו מאד את הקלינאית תקשורת, התקשורת בכלל, ועוד כמה רעיונות שהועלו פה,
ובחרנו ב- תשעה קבין......
לקלינאית קצת קשה להתחפש, ותשעה קבין זה שם אלגנטי לתקשורת בע"פ...
תודה ענקית לכל העוזרים והמסייעים!!!

• הוסף לסימניות
וואוו איזה אנשים מוכשרים מסתובבים פה בינינו

• הוסף לסימניות
קלף - תה מתחפשת לקלף גדול ותולה שקיות תה
על הרעיון של קלפטע
אני מאמין שכל אחד מכיר את הביטוי קלפטע אבל מי שלא מכיר את הביטוי אני מאחל לו שלא יכיר את זה בדרכים אחרות:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה