רעיון לתחפושת

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;525677:
אהבנו מאד את הקלינאית תקשורת, התקשורת בכלל, ועוד כמה רעיונות שהועלו פה,
ובחרנו ב- תשעה קבין......
לקלינאית קצת קשה להתחפש, ותשעה קבין זה שם אלגנטי לתקשורת בע"פ...
תודה ענקית לכל העוזרים והמסייעים!!!

אשמח לשמוע איך ביצעתם......

• הוסף לסימניות
קופ' תעיר

וסתם דרך אגב, לקלינאית תקשורת לא כל כך קשה להתחפש. צריך להראות אישה משכילה (ז"א חצאית עדכנית, חולצה כנ"ל, איפור בטעם, אפשרי משקפי שמש וכו') תג כמובן ואם תרצי, אני יכולה לשלוח לך את התיק שקיבלו שבוע שעבר בכנס הקלינאיות ה-47 (במלון דייוויד אינטרקונטיננטל) עם המחזיקי מפתחות, עטים, דפים וכו'. הייתי שם ואין לי צורך בהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידה;527126:
קופ' תעיר

וסתם דרך אגב, לקלינאית תקשורת לא כל כך קשה להתחפש. צריך להראות אישה משכילה (ז"א חצאית עדכנית, חולצה כנ"ל, איפור בטעם, אפשרי משקפי שמש וכו') תג כמובן ואם תרצי, אני יכולה לשלוח לך את התיק שקיבלו שבוע שעבר בכנס הקלינאיות ה-47 (במלון דייוויד אינטרקונטיננטל) עם המחזיקי מפתחות, עטים, דפים וכו'. הייתי שם ואין לי צורך בהם.
גם לקלפטע לא בעיה להתחפש ואם תהיו מוכנים לקבל את הרעיון שלי :) אני אשלח את חמותי ( להמחשת הקלפטע ) עם חפיסת קלפים ותה חם:D

• הוסף לסימניות
אם אפשר, אז אני עולה על הגל.
מה אפשר עם האותיות ר' ז'?

ו-שם של רחוב מקוי שאפשג להתחפש אליו. לדו' (ר' מאיר) בעל הנס-מסכה של גבר-בעל וכל הגוף-צנצנת נס קפה. או צ"ג בנות-עגלול עם 73 בובות?!

• הוסף לסימניות
-שם של רחוב מקוי שאפשג להתחפש אליו. לדו' (ר' מאיר) בעל הנס-מסכה של גבר-בעל וכל הגוף-צנצנת
נידמה לי שיש בזה קצת זילזול,לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתום וירוק;528041:
אם אפשר, אז אני עולה על הגל.
מה אפשר עם האותיות ר' ז'?

ו-שם של רחוב מקוי שאפשג להתחפש אליו. לדו' (ר' מאיר) בעל הנס-מסכה של גבר-בעל וכל הגוף-צנצנת נס קפה. או צ"ג בנות-עגלול עם 73 בובות?!

כדאי לך לפתוח אשכול חדש אם אתה באמת רוצה משוב.
לעצם השאלה:
בעניין של הרחובות מאיזה עיר?
כי זה לא לעניין להתחפש לשם של רחוב בקריית גת כשאת בבני ברק ולכל אחת תצטרכי להסביר שזה בעצם שם של רחוב.
אפשר ללכת על מהות של שם הרחוב ולא רק על ה"שם" נטו.
לדוגמא רח' יהודה הנשיא:
אפשר להתחפש התלבושת עתיקה ומכובדת ולצרף משטח קדמי ולשים צנון וחזרת ועוד הרבה מטעמים, (שלא חסר בשולחנו לא צנון ולא חזרת לא בימות החמה ולא הימות הגשמים)
אפשר ללכת עם זה רחוק יותר ולהתחפש לחצי חצי :חצי גוף ימני-ימות חמה-לבוש קייצי וכו. חצי שמאלי- ימות הגשמים- עם איזה חצי מטריה ולבוש חורפי. ואז להצמיד את הצנון והחזרת.:)
העיקר פורים שמח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;527488:
גם לקלפטע לא בעיה להתחפש ואם תהיו מוכנים לקבל את הרעיון שלי :) אני אשלח את חמותי ( להמחשת הקלפטע ) עם חפיסת קלפים ותה חם:D
כבר אמר מי שאמר (לא זוכרת מי:() שבדיחות על שוויגער זה לא דבר יפה.
בכלל שוויגער זה לא דבר יפה:cool:
:):):)

• הוסף לסימניות
עולה על הגל
למי יש רעיון לאותיות ב ש גם אצלה היה רעיון בכיתה להתחפש לפי אותיות ראשנות של שם ומשפחה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;528636:
בכלל שוויגער זה לא דבר יפה:cool:
:):):)
ב"ה, שיש שויגער, אני לא זכיתי לשויגער....

• הוסף לסימניות
בית שמש
בר ששת
בן שלוש
בת שבע
ויש עוד רעיון פרוע, ראיתי אותו בביצוע של אמריקאי עליז ברחובות ירושלים אשתקד: גלילי נייר טואלט מלופפים סביבו, פומפה על ראשו, ואולי היה עוד משהו. ומחמת כבוד המקום אכתוב ברמז כי מדובר במקום בו נכנס המלך לבדו... (מתחיל בב' מילה שניה בש')

• הוסף לסימניות
ברכת שהכל- מלא ממתקים, הראש כמו סוכרית טופי ומשני הצדדים העטיפה ככה: >0<
הרעיון שכתבו כאן בן שלוש יכול להיות מדהים, עם כיפה, קוקו, ספר מסורת, עוגת דבש,וכו.

• הוסף לסימניות
בובת שלג
במבה של אסם
בובת שעוה

• הוסף לסימניות
בית של תורה
ובהפוך:
שיעורי בית
שבע ברכות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;528760:
הרעיון שכתבו כאן בן שלוש יכול להיות מדהים, עם כיפה, קוקו, ספר מסורת, עוגת דבש,וכו.

בהחלט! זה יכול לצאת מהמהם!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בני ברקית;530162:
גם אני מנסה לעלות על הגל....
ר.ק

רחל קטנה,
(רחל אמנו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בני ברקית;530162:
גם אני מנסה לעלות על הגל....
ר.ק
קירוב רחוקים ( מלא עטיפות ודיסקים של הרב נויגרשל והרב אמנון יצחק על הגב מודעה ענקית שמזמינה להרצאה בנושא בסגנון פורימי )
רמ-קול
קפיצת ראש :)
ראש קוביה (גרוזיני:) )
קופי רייטר:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה