רעיון לתחפושת

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הקודם, באה האחינית הגדולה יותר, ואמרה: "אם יש לי כזו דודה מוכשרת בלהביא רעיונות, אדרבא שתמציא גם לי רעיון..."- כמובן, גילינו להם למי הכשרון....
אז, כעת למשימה הבאה, אשמח מאד לקבל רעיון לתחפושת בנושא: ספרים ודמויות מסיפורים- הילדונת בכיתה ו', קוראת רק ספרים נקיים מאד מכל הבחינות, סגנון של חוה רוזנברג, לאה פריד וכו'.
מחכה לרעיונות הבלתי נדלים שלכן
תודה ענקית מראש!!!​

• הוסף לסימניות
ציפלי - מהמודיע הצעיר
נתי מהקומיקס

• הוסף לסימניות
עקיבא (ברעיון של גלעד שליט)

• הוסף לסימניות
אחיינית שלי התחפשה יחד עם חברה שלה לדמויות מבית הבובות הורודות, קנו להם בד דומה(משהו מפוספס אדום לבן) והתשיכו עם זה הלאה כמו הדמות בספר, זה היה מדהים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;529510:
אחיינית שלי התחפשה יחד עם חברה שלה לדמויות מבית הבובות הורודות, קנו להם בד דומה(משהו מפוספס אדום לבן) והתשיכו עם זה הלאה כמו הדמות בספר, זה היה מדהים!
באיזה כיתה הן היו?
כי זה רעיון מתוק מדבש, אבל, אני פוחדת שמדי תינוקי לגברת שלנו בכיתה ו'

• הוסף לסימניות
שולינקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;529687:
באיזה כיתה הן היו?
כי זה רעיון מתוק מדבש, אבל, אני פוחדת שמדי תינוקי לגברת שלנו בכיתה ו'
שלום, הן היו בכיתה ה',
הרעיון הוא אכן בא מעולם של בנות קטנות יותר אך זה מה שעושה את התחפושת מקורית. (זה כמו שילדה קטנה מתחפשת לתינוקת)
חוץ מזה יש מצב שהיא עדיין מחוברת לנושא, אני לא יודעת מה השנה, אבל שנה שעברה זה היה להיט, היה להם אוסף של התמונות וכו', זה עבר את התחום של "דמות מספר" ונהיה כמו מותג.

• הוסף לסימניות
אולי חוני המעגל עם חישוק כעיגול

או רחל אימנו שמוסרת את הסימנים והסימנים הם סימני החג של ראש השנה

או הספר 99 - כתר עם הספרה 99 והרבה פרפרים על השמלה

• הוסף לסימניות
אולי שימקה? נער של פעם.

בכלל כדאי לראות איזה ספרים הכי מוכרים שם ולפי זה לתת רעיון כי זה מאד מעצבן ללכת ולהסביר בכל מקום למה התחפשת.

ביננו- שתתחפש למה שבא לה ואפשר למצוא על זה סיפור.

יש ספרים מאד מתוקים שהתפרסמו ביתד משהו כמו נערת החלומות סגנון של ילדה מתוקה שגרה בזמן המלחמה באיזה חווה עם דודה זקנה. להתחפש לידה הזאת זה מאד מחוד ואוטנטי ואותו רעיון יש עוד ספר כזה ואני בכלל לא חזקה בשמות של ספרים אז אולי מישהו יעזור....

• הוסף לסימניות
היא יכולה להתחפש לספר :"לצעוד עם אבא" בצורה שהעלו כאן באשכולות התחפושות- ילד מחובק בידיים של מבוגר.

• הוסף לסימניות
רוחה מעיתון הבית שלנו...

• הוסף לסימניות
המסע הארוך של נאן-פאת תלתלים אני חושבת שג'נג'ים אני לא זוכרת
שמלה יפה של פעם וביד מזוודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה