רעיון לתחפושת

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון איך ליישם את התחפושת: חתיכת שוקולד?
לילדה בת שנה. שמנמנה ומתוקה:):p:)

• הוסף לסימניות
קודם כל, אהבתי את הרעיון!:p
שמעתי רעיון לשוקולד פרה- לתפור סרפן, שחלקו התחתון חום- מתופר לקוביות, החלק העליון אדום, וכן החולצה. על זה לשים את הסמל של שוקולד פרה.
יעזור לך? לא נראה לי, אבל אולי ייתן לך כיוון. ואם את רוצה רעיון לילדות שמנות ומתוקות, אפשר להתחפש ל----שמנת מתוקה!!!:):)

• הוסף לסימניות
אהבתי שמנת מתוקה. אבל בינתיים נשארתי בחתיכת שוקולד.
מי שיביא עזרה תבוא עליו הברכה.

• הוסף לסימניות
קצת קשה ליישם כזה רעיון..

תנסי גרביון חום / מכנס חום. חולצה חומה עם שרוול אחד בז' וסימן של נגיסה גדולה באיזור הכתף..

• הוסף לסימניות
ראיתי בשנה שעברה תחפושת מושקעת לבת שנתיים,של חתיכת שוקולד תות- על הראש כתר מחומר קשיח בצורת חתיכת שוקולד מבריקה במילוי ורוד ממ... מעורר תיאבון אבל לא לאכילה. הגוף- חום מבריק בצורת טבלת שוקולד. אבל מה שמצא חן בעיני יותר מכל זה גון פניה השוקולדי של הילדה (תימניה מתוקה וחיננית) -התחפושת התאימה לה בול!

• הוסף לסימניות
רעיון מתוק! אבל נשמע קשה לביצוע,
אולי יהיה יותר קל לביצוע אם תגדירי את זה כ"גוש שוקולד" (כמו שאני קוראת לקטנה שלי שאוהבת שוקולד גוש שוקולד מהלך:) )

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה ידוע לך איך לבצע זאת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פריידי;535509:
אני מחפשת רעיון איך ליישם את התחפושת: חתיכת שוקולד?
לילדה בת שנה. שמנמנה ומתוקה:):p:)

ממש סיעתא דישמיא אנחנו שוברים ת'ראש למצוא פתרון להנ"ל לילדה בת שנה. שמנמנה ומתוקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה