רעיון לתמונת סלון יצירתית

• הוסף לסימניות
שלום וברכה לחברי הפורום הנכבד!!:)

אני מעונינת ליצור לעצמי תמונה אומנותית לסלון, נניח באורך של מטר וגובה 1/2 מטר.
יש לי רקע חזק באומנות, יצא לי לעבוד הרבה עם אקריליק, משחות עיצוב וכדומה, אבל לא למדתי בצורה מסודרת ציור בשמן וצביעה מקצועית.

על מה אתם ממליצים שלא יהיה מסובך מידי, אבל כן אומנותי ומרשים?
חשבתי על המשך תמונה, אבל לא מצאתי בחנויות פוסטרים מתאימים- מבחינת המידות והציור עצמו.

אשמח לייעוץ...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול. גם אני כבר רוצה לעשות המון זמן דבר כזה. למקום מתאים מעל הספה ומתחת לקרניז. למישהו יש רעיון? דוגמא למשהו שעשיתם ויכול לעזור לנו?

• הוסף לסימניות
ממליצה לשתיכן להסתכל באתר של אפרת אילן (ציירת) ולקבל השראה

• הוסף לסימניות
חסומה...
אולי תעלי לכאן משהו מתאים?

• הוסף לסימניות
יש שם כל כך הרבה שקצת קשה לי לבחור ולקלוע בדיוק לטעמכן
היא גם לא נותנת אפשרות של שמירת תמונה
אולי תבקשו לפתוח... אין שם ציורים לא צנועים

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות תצלום מסך לכמה דוגמאות ...
להדביק בפוטושופ או בכל תוכנה אחרת,
ולהעלות...

• הוסף לסימניות
אני מחפשת סגנון נקי, לא מספיק מכירה את ההגדרות אבל אני לא רוצה משהו ממש מופשט וגם לא מידי ריאליסטי, אם הגדרתי נכון. תמונת ביניים כזו שמתאימה לסלון.
יש למישהו דוגמאות להעלות?

• הוסף לסימניות
הנה כמה תמונות מהאתר

לאלו שחסום להם, יש שם באמת המון דוגמאות אז אם תרצו עוד דברים או סגנון מסוים אפשר לחפש....
רק זה שהתמונה פנורמית, זה כבר מעלה את הרמה ומרשים בעיני...

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 168.4 · צפיות: 34
  • 2.jpg
    KB 191.2 · צפיות: 31
  • 3.jpg
    KB 175.2 · צפיות: 27
  • 4.jpg
    KB 148.4 · צפיות: 27
  • 5.jpg
    KB 184.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
בסגנון של התמונות שיש עליהן כיתוב, היתי ממליצה להכניס שם דברי תורה או משהוא שיתאים לסלון יהודי...

• הוסף לסימניות
--

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 468.8 · צפיות: 25
  • 2.jpg
    KB 416.9 · צפיות: 18
  • 3.jpg
    KB 208.8 · צפיות: 16
  • 4.jpg
    KB 417.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 134979יש את הסגנון של ציור עם שפכטל. אפשר בצבעי שמן או אקרילי.
זה דבר מאד עדכני ויפה. במיוחד מאד צבעוני וזוהר.
אני לא בטוח אם הציור הזה נעשה על שפכטל או לא, אבל זה הסגנון.
צפה בקובץ המצורף 134978

קבצים מצורפים

• A3Q-13788-5.jpg
    KB 339.5 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
תמונה לסלון

את זה עשיתי בקורס, צריבה על עץ וצביעה בצבעי משי

קבצים מצורפים

• SDC11863.JPG
    2.4 MB · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
אני בשונה מהסגנון הנ"ל מאוהבת בסגנון ארמונות לואי ה16/17 ארמון הנשיאות בוושינגטון וכו'.
מחפשת לסלון תמונות שמן גדולות מטר על מטר בערך .של 'נופים כבדים' אגרטלי פרחים ועוד.
אוהבת גם עם תבליטי שפכטל בחלקים מסוימים.
מישהי שיודעת,מציירת בעצמה ומוכרת וכל מה שיכול לרענן את סלוני מוזמן/נת לכתוב

• הוסף לסימניות
אני מבינה שאם אין לי ידע מספק בציור אני צריכה לבנות על בסיס של פוסטרים מוכנים?
אם כן- היכן משיגים פוסטרים בגדלים ובסגנונות מגוונים שיתאימו ליצירות כמו שהועלו כאן?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול:)

גם אני חיפשתי ליצור בכניסה לבית,(יש לי הול עם קיר לבן לא מאד גדול) גבס או כל חומר אחר שאשמע עליו שכדאי בכדי לעשות עליו משהו בסגנון סימטא ירושלמית/צפתית עם שער מקומר וכו' ו-- להישאר בצבע הלבן!!! אחרת כל צבע יצור מראה מוקטן להול שגם כך לא מאד גדול.
מה עושים, עם מה ואיך? אשמח לכל עצה.
תודה רבה.

אגב לי בסלון היתה בעיה קטנה בקיר מרכזי ועם עזרת הפורום השכן-אדריכלות וכו', חצבתי בקיר לפי עצתם, ובתוכו הכנסתי שעון עם מנגנון.
מצורפת תמונה, אם זה יעזור אשמח להסביר איך וכיצד. (אגב ממליצה בחום על המדבקות של הניק "פינתי" הדגם הכסוף הנראה בתמונה,קניתי לכל חדר משהו מתאים וזה משדרג בגדול,כל מי שראה התלהב ו--;)גם קנה.)
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• שעון בקיר.jpg
    3.6 MB · צפיות: 51
  • שעון בקיר2.jpg
    1.8 MB · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;824748:
איך מחליפים לשעון הזה בטריה?

לוקחים מכסה של נקודת חשמל מפלסטיק ויוצרים בו חור כדי להוציא דרכו מחוגים.
חוצבים בקיר בגודל הקופסא של המנגנון,וצובעים מעט כדי של יהיה טיח שיפול כשיוציאו ויכניסו.
מכניסים את המנגנון בחור כך שהמחוגים בחוץ והלבן העגול (של קופסאת חשמל), משתלב עם הלבן בקיר.
אם יהיה צורך אוכל לצלם את פנים החור ואופן הוצאת המנגנון.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה