נכתב ע"י sarit1ef;824530:אני מבינה שאם אין לי ידע מספק בציור אני צריכה לבנות על בסיס של פוסטרים מוכנים?
אם כן- היכן משיגים פוסטרים בגדלים ובסגנונות מגוונים שיתאימו ליצירות כמו שהועלו כאן?
אני אצלם והעלה (ומקווה שזה בסדר)נכתב ע"י סייל;825231:כן. תצרפי עוד
נכתב ע"י סייל;825231:שילוב של 2 שעונים?
נכתב ע"י דבורה פ.;825280:pinati, יש לך קטלוג לראות?
נכתב ע"י pinati;825293:אפשר להכנס לאתר שבחתימה שלי, ואם החסימה לא מאפשרת לראות תמונות אפשר לקבל קטלוג למייל (לשלוח בקשה ל- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> )
(עוד מעט אני אקבל חשבונית לתשלום מפרוג)
נכתב ע"י צל;824541:קופצת על האשכול
גם אני חיפשתי ליצור בכניסה לבית,(יש לי הול עם קיר לבן לא מאד גדול) גבס או כל חומר אחר שאשמע עליו שכדאי בכדי לעשות עליו משהו בסגנון סימטא ירושלמית/צפתית עם שער מקומר וכו' ו-- להישאר בצבע הלבן!!! אחרת כל צבע יצור מראה מוקטן להול שגם כך לא מאד גדול.
מה עושים, עם מה ואיך? אשמח לכל עצה.
תודה רבה.מחכה לעצות. יש?
נכתב ע"י sunshine;825983:תגידי, הילדים לא מקלפים את המדבקות מהקיר?
נכתב ע"י pinati;826206:נהרי? - לא השני!
בעיצוב פה יש דברים מוכרים שפשוט חיברתי בין כולם לעיצוב אחד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים