העלתי עכשיו את התמונות, תסתכלובפנים יש שרשרת של סוכריות (מורכבת מ4 שרשראות של הסוכריות הסגולות המחוברות, קונים בקיוסקים)
שמים על כל סוכריה מספר/ תמונה וכל יום החתן מוציא אחד
יוצא ממש מגניב
וואו!!!!!!!!!העלתי עכשיו את התמונות, תסתכלו
אפשר להשתמש בנייר מגבת של החתיכות הקטנות, לחתוך עם מספרים "פרוסת רולדה" מהגליל ולהדביק על כל חתיכה משואיזה רעיון יפה!
אני מחפשת לעשות משהו ל30 יום.
אבל הסוכריות האלה מאוד קשה להפריד ואין סיכוי להוציא אחד בלי מספריים
יש לך רעיון למשהו שאפשר לתלוש כמו נייר או אפילו קצת יותר קשה?
פשוט הוא ימשוך אחד והכל יצא החוצה![]()
טישו באמת נשמע מצחיקאפשר להשתמש בנייר מגבת של החתיכות הקטנות, לחתוך עם מספרים "פרוסת רולדה" מהגליל ולהדביק על כל חתיכה משו
חשבתי על גליל טישו מחברה איכותית אבל לא נראלי יחזיק מעמד ומרגיש כזה...
אולי לשים חתיכת ברזל קטנה כמו של סכין ג. ואז אפשר להשתמש בסוכריות חופשי
אם את הולכת זהיר כמו קנקן חלב יהיה הרבה יותר בטיחותיטישו באמת נשמע מצחיק
אבל זה רעיון לנסות להדביק בצד חתיכת סכין גילוח ואז זה יחתך כמו בקנקן חלב.
אם את הולכת זהיר כמו קנקן חלב יהיה הרבה יותר בטיחותי
תחשיבי אותו בא לשים טבעת כולו חתכים...
אני העלתי תמונות וזה לא עלה, אני אנסה שוב ואם לא, אני ארשום את הכתובת מייל האישית שלי
כי אי אפשר באמת להבין בלי תמונה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים