מידע שימושי רעיון מוצלח להלבשת ילדים בזריזות

• הוסף לסימניות
שלום לכולם/ן
אני רוצה לשתף ברעיון שעלה בדעתי מזמן ושעוזר לי מאוד להלביש את הילדים
לא יודעת מה קורה אצלכם, אבל הילדים המוכשרים שלי לעולם לא יעמדו במקום ויחכו שהואיל בטובי להלביש אותם בכל פרטי הלבוש
הם בינתיים מסדרים עוד הרבה דברים חשובים ודחופים כמו להחנות את הבימבה ולהוציא אותה מהחניה שוב ושוב, לאכול עוגיה, לריב על משהו אקראי וכן הלאה כיד הדמיון הטובה
אז מה שבס"ד עלה בדעתי הוא:
אני מחזיקה את פריט הלבוש התורן - חולצה/שמלה/מכנס/חצאית
עוצמת עיניים
וסופרת עד כמה שמתאים לפריט הלבוש הספציפי ולילד הספציפי (בין 3 ל-5 בד"כ)
אני בעצם מלבישה אותם בעצימת עיניים, והם נהנים מאוד מההפתעה הגדולה והעצומה שלי כשאני פותחת עיניים - מה, איך הבגד "התמלא" בילד?!
בקיצור זה ממש עוזר לי, מקווה שיעזור גם לכם

• הוסף לסימניות
אצלי מאוד הולך שאני שמה להם מסודר את כל הבגדים (כולל כיפה, גרביים...)
והם יודעים שמי שמסיים להתלבש, לצחצח שיניים וליטול ידיים (ילדים בני 4-5)
מקבל את ה'דובי' :) זה בעצם הסוכריה של הויטמין C שהם ממש אוהבים את זה.
(לא באמת מאמינה שזה בריא 100% אבל עדיף לי ככה)
גורם להם ממש להתארגן מהר ויפה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה