רעיון מתנה לאחות שמתחתנת

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעצב?
מה אפשר לתת?
משו מכל המשפחה...
אני רוצה לעצב משו...

הבו רעיונות....

• הוסף לסימניות
אחיות שלי שמו לי על הדלת, שלט יפיפה מעוצב עם שם המשפחה החדש ושטיח לדלת מאד מכובד ויפה, כמובן עם ברכה שלמה על הבית החדש וכו'
לי אישית עשה תחושה משפחתית וחמימה השלט הזה, יותר מהדף ממו שהיה תלוי שם קודם

• הוסף לסימניות
אחותי עשתה עוגה ועיצבה אותו כמו שטח של בניה,
מסביב בנתה גדר ומעל העוגה עשתה הר של חול (מפרורי ביסטוויט / שוקולד)
ובסגנון הזה הוסיפה כ"מ חומרי עבודה שמתאימים שלטח של אתר בניה
ושמת שלט גדול (מועתק מהמקורי) עם סמל "כאן בונים"ואני לא זוכרת עוד מה היה בכיתוב, אבל זה היה מאוד יפה
ואני קניתי צמח קטן בצורת עץ ועליו בניתי קן ציפורים מבייגלך ושוקולד, בתוכו שמתי 2 יונים לבנים ועם אותו רעיון כתבתי "קן בונים" וברכה על בנית הקו
בנוסף צילמנו את הזוג בחדר יחוד ודברנו עם פוטו שקרוב לאולם יום קודם ומיד כשנכנסו, צילמנו אותם ושלחנו את אחת החברות לפתח בגדול ותלינו עם מסגרת שהיתה מוכנה מראש בבית.

• הוסף לסימניות
מכירה את הרעיון של המשפט:"התחתנתם?תאכלו אותה!"-קצת ישן ונדוש אבל תמיד משמח מחדש.
עם עוגה קצת מושקעת.
העיקר שיהיה במזל טוב ולבנין עדי עד.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת מתנות שימושיות : מצלמה , מערכת וכו' אם משתתפים כמה זה לא יוצא יקר

• הוסף לסימניות
אנחנו מתארגנים יחד וקונים מגהץ טפאל או מיקסר קנווד

• הוסף לסימניות
לי קישטו את הבית עם בלונים ועם פלקטים של מזל טוב- היה מאד מחמם........
חוצמיזה שמו לי מגש עם עוגות ועוד מגש עם שוקולדים חתן כלה- (יש תבנית ליציקת שוקולד בצורת חתן כלה) וכתבו: התחתנתם תאכלו את זה!

• הוסף לסימניות
תקנו משהו שימושי,
מכל השטויות לא נשאר כלום בסוף
מגהץ טוב, מעבד מזון, מיקרוגל, טוסטר
היום הכל אפשר לעצב

• הוסף לסימניות
קנו לה כבר הכל...
התכונתי לזה שאני רוצה רעיון משו שאני יכולה לכצב בתחום הגרפיקה...
משו מקורי!!!
למשל: סינר וכל מיני כאלו...

תודה לכל המתיחסים.

• הוסף לסימניות
מפת שולחן (שעוונית)

• הוסף לסימניות
אם כבר אמרו שעוונית, תעצבי שעוונית במחשב עיצבו מקורי משלך, אולי תוסיפי גם כוסות מפיות וכו..תכיני ארוחת בוקר מפנקת ותשלחי, הם בטוח יהנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;1102634:
אם כבר אמרו שעוונית, תעצבי שעוונית במחשב עיצבו מקורי משלך,
כמובן :)

• הוסף לסימניות
מנוי זוגי לגן חיות :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה