רעיון מתנה למטפלת לסוף שנה

• הוסף לסימניות
חשבתי על סינרים לילדים שעליהם כתוב:

"אמא שלי אומרת, שיש לי מטפלת מקסימה.
גם אני אומר!

(וכל הזכויות שמורות...)

מה דעתכן?

קבצים מצורפים

• לשרלה בנישתי copy.jpg
    1.4 MB · צפיות: 141
  • הוסף לסימניות
סינר לילדים של המטפלת???

סתם ככה, הכי מתוק שהוא לא יהיה, אני לא יודעת אם מטפלת תשתמש בסינר שזה לא ילד שלה
אפשר לתת לה משהו ואת הברכה / רעיון לצרף. =שהיא לכשעצמה ממש יפה!!!

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שיש הרבה מטפלות שנהנות מהמקצוע שלהן עד כדי כך
שהן תלבשנה בעצמן או תלבשנה לילדיהן סינר שמוצהר עליו שחור ע"ג לבן שהן מטפולת.
זה נחמד ולבבי לקבל מכתב תודה בתוספת מתנה. אבל לא משהו שיתנוסס לראוה בכל הבית.

• הוסף לסימניות
לשאול אותה באיזה חנות היא רוצה זכות קניה, מנסיון הכי נהנים מזה.

• הוסף לסימניות
מה??

חח
סינרים לילדים שהמטפלת שלי מטפלת בהם גם כן....!!
לידיעתכם הבן שלי נמצא אצל מטפלת מדהימה, מאוהבת על הילדים עד לשיגעון, עובדת סביב השעון, כל הבית סובב סביב הילדים (כבר אין לה קטנים משלה)

- - -
טוב, אז מה הייתם נותנים למטפלת?? רלוונטי ודחוף:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה