נכתב ע"י אפרתה;1087558:יש דברים שהם לא עוזרים אלא פשוט כלים איכותיים, כמו טפרוואר או כלים מסיליקון- תבניות, מריות וכו'.
בלנדר מקל איכותי,
אולי תכתבי מה התקציב, זה יהיה פשוט יותר.
מה הכוונה?נכתב ע"י grafix;1087571:סכין לחיתוך עוגות (עם 2 ידיות)
נכתב ע"י grafix;1087586:קוראים לזה "סכין הפלא לחיתוך עוגות"
סכין נפלאה לחיתוך מדויק, באורך 40 ס"מ. קל ונוח לעוגות, פשטידות, גלידות ועוד. בעזרת הסכין ניתן בזמן קצר לחתוך עוגה שלמה לחתיכות שוות בגודלן ובצורתן. חגיגה לעין!
אפשר לראות את זה כאן: http://keshetbaking.com/ProductPage.aspx?item=241
יצאת בנס!נכתב ע"י start;1087604:גם אני מזהירה ממנו נואשות, החזקתי אותו ביד, והוא נפל לי, קרע את הנעל עור ועשה חתך ברגל..
פתרון אחר מדהים לחיתוך עוגות הוא לחתוך עם גלגלת של פיצה! חותך פשוט נהדר!
נכתב ע"י שולה;1087601:תזהרו מהמוצר הזה! סכנת נפשות ממש!!!!
ולצערי, אני מדברת מנסיון כואב כואב - - -
נכתב ע"י start;1087604:גם אני מזהירה ממנו נואשות, החזקתי אותו ביד, והוא נפל לי, קרע את הנעל עור ועשה חתך ברגל..
פתרון אחר מדהים לחיתוך עוגות הוא לחתוך עם גלגלת של פיצה! חותך פשוט נהדר!
נכתב ע"י שולה;1087608:יצאת בנס!
אני מדברת על שטיפה סטנדרטית של הסכין, ועל הסקוט'ש שהחליק מהסבון, התוצאה: חתך באצבע בעומק 4.5 ס"מ, נקרעו עצבים, חדר ניתוח, כבר 5 חודשים של שיקום אינטנסיבי (4 פעמים בשבוע בתל השומר)
מפחיד! איזה סיפורים..נכתב ע"י start;1087613:וואי וואי, איזה סבל.
לי זה קרה כשיצאתי איתו מהחנות לאחר שנקנה לתת אותו מתנה, במקום החזרתי אותו ולקחתי משהו אחר, לא העזתי להכניס דבר כזה הביתה, הוא פשוט כמו מסוֹר!
שוה עוגות חתוכות עקום ומפוררות רק לא דברים מלחיצים כאלו בבית![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים