רעיון מתנה למרוקאית במטבח

• פותח הנושא BBC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למי יש רעיון מתנה לאפיה שתעזור במטבח.
לא קישקושים של עוגות אלא משהו פרקטי שיעזור באמת במטבח. (אתם יודעים מה זה מרוקאית, הכל ביד...חבל על הזמן...:))

• הוסף לסימניות
יש דברים שהם לא עוזרים אלא פשוט כלים איכותיים, כמו טפרוואר או כלים מסיליקון- תבניות, מריות וכו'.
בלנדר מקל איכותי,
אולי תכתבי מה התקציב, זה יהיה פשוט יותר.

• הוסף לסימניות
סיר אידוי לקוסקוס (ז"א שני הסירים אחד על גבי השני)
ספר "הבישול המרוקני" זה ספר עתיק והכי אותנטי של מרוקאים שמכיל את כל המתכונים המסורתיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1087558:
יש דברים שהם לא עוזרים אלא פשוט כלים איכותיים, כמו טפרוואר או כלים מסיליקון- תבניות, מריות וכו'.
בלנדר מקל איכותי,
אולי תכתבי מה התקציב, זה יהיה פשוט יותר.

תודה.
התקציב הוא בסביבות ה-200 ש"ח.
אשמח לרעיונות בסגנון של תבניות ומריות.

• הוסף לסימניות
מרוקאים לא צריכים כל כך תבניות.
יותר מגשי נירוסטה מרשימים או כל מגש אחר( אם היא מאלה שמתעסקות עם עוגיות מרוקאיות)

• הוסף לסימניות
תודה.
יש עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
סכין לחיתוך עוגות (עם 2 ידיות)

• הוסף לסימניות
קוראים לזה "סכין הפלא לחיתוך עוגות"
סכין נפלאה לחיתוך מדויק, באורך 40 ס"מ. קל ונוח לעוגות, פשטידות, גלידות ועוד. בעזרת הסכין ניתן בזמן קצר לחתוך עוגה שלמה לחתיכות שוות בגודלן ובצורתן. חגיגה לעין!
אפשר לראות את זה כאן: http://keshetbaking.com/ProductPage.aspx?item=241

• הוסף לסימניות
מייבש חסה, (להשקיע באחד טוב, ולא להתפתות לזולים)אמנם הרבה יותר זול מהתקציב שלך, אבל ממש שימושי ואת יכולה להוסיף תבניות פיירקס שאפשר לחמם איתם על הפלטה ויפות גם להגשה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1087586:
קוראים לזה "סכין הפלא לחיתוך עוגות"
סכין נפלאה לחיתוך מדויק, באורך 40 ס"מ. קל ונוח לעוגות, פשטידות, גלידות ועוד. בעזרת הסכין ניתן בזמן קצר לחתוך עוגה שלמה לחתיכות שוות בגודלן ובצורתן. חגיגה לעין!
אפשר לראות את זה כאן: http://keshetbaking.com/ProductPage.aspx?item=241

תזהרו מהמוצר הזה! סכנת נפשות ממש!!!!

ולצערי, אני מדברת מנסיון כואב כואב - - -

• הוסף לסימניות
גם אני מזהירה ממנו נואשות, החזקתי אותו ביד, והוא נפל לי, קרע את הנעל עור ועשה חתך ברגל..
פתרון אחר מדהים לחיתוך עוגות הוא לחתוך עם גלגלת של פיצה! חותך פשוט נהדר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1087604:
גם אני מזהירה ממנו נואשות, החזקתי אותו ביד, והוא נפל לי, קרע את הנעל עור ועשה חתך ברגל..
יצאת בנס!

אני מדברת על שטיפה סטנדרטית של הסכין, ועל הסקוט'ש שהחליק מהסבון, התוצאה: חתך באצבע בעומק 4.5 ס"מ, נקרעו עצבים, חדר ניתוח, כבר 5 חודשים של שיקום אינטנסיבי (4 פעמים בשבוע בתל השומר)

• הוסף לסימניות
וואי וואי, איזה סבל.
לי זה קרה כשיצאתי איתו מהחנות לאחר שנקנה לתת אותו מתנה, במקום החזרתי אותו ולקחתי משהו אחר, לא העזתי להכניס דבר כזה הביתה, הוא פשוט כמו מסוֹר!
שוה עוגות חתוכות עקום ומפוררות רק לא דברים מלחיצים כאלו בבית :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1087601:
תזהרו מהמוצר הזה! סכנת נפשות ממש!!!!

ולצערי, אני מדברת מנסיון כואב כואב - - -

נכתב ע"י start;1087604:

נכתב ע"י שולה;1087608:
יצאת בנס!

אני מדברת על שטיפה סטנדרטית של הסכין, ועל הסקוט'ש שהחליק מהסבון, התוצאה: חתך באצבע בעומק 4.5 ס"מ, נקרעו עצבים, חדר ניתוח, כבר 5 חודשים של שיקום אינטנסיבי (4 פעמים בשבוע בתל השומר)

נכתב ע"י start;1087613:
וואי וואי, איזה סבל.
לי זה קרה כשיצאתי איתו מהחנות לאחר שנקנה לתת אותו מתנה, במקום החזרתי אותו ולקחתי משהו אחר, לא העזתי להכניס דבר כזה הביתה, הוא פשוט כמו מסוֹר!
שוה עוגות חתוכות עקום ומפוררות רק לא דברים מלחיצים כאלו בבית :(
מפחיד! איזה סיפורים..
בכל אופן, לי יש אותו בבית כבר 5 שנים, והוא מונח בארון עטוף היטב, ואחרי כל שימוש אני מיד מנגבת, ומחזירה לארון.

• הוסף לסימניות
אם היא מרוקאית טובה במטבח, כמו שכתבת, אז כל הדברים שמתאימים למרוקאיות בטח יש לה.... את צריכה דברים שישדרגו אותה, ושהיא תסכים לחדשנות שלהם. מערוך סיליקון, כלי איחסון מיוחדים וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה