רעיון מתנה לרופא

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיון מתנה לרופא מאד מסור.
שנה שעברה נתתי לר"ה סלסלת בריאות עם חלת דבש, תמרים ממולאים ועוד בסגנון זה.. לפורים הבאתי משלוח מנות עם יין משובח, ועכשיו הבו לי בבקשה רעיון!
תפילה לרופא לא מתאים לסגנון שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י uman_travel;1062045:
מחפשת רעיון מתנה לרופא מאד מסור.
שנה שעברה נתתי לר"ה סלסלת בריאות עם חלת דבש, תמרים ממולאים ועוד בסגנון זה.. לפורים הבאתי משלוח מנות עם יין משובח, ועכשיו הבו לי בבקשה רעיון!
תפילה לרופא לא מתאים לסגנון שלו.

אני נתתי בחג לרופאה ארנק מעור משהו כמו 150 ש"ח
אפשר לתת גם לרופא שפע של מתנות מעור תלוי בתקציב, ארנק,תיק,תיקל מחשב נייד וכ"ו.

אין ספק שלתת לרופא מתנה ערב חג רצוי עם כמה מילים נוטפות דבש זה משהו שמסדר הרבה דברים ופותח הרבה דלתות במשך השנה...
אני נותן גם לדוור, משהו קטן אבל היחס והאחריות שלו לדואר שלנו השתנה פלאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1062060:
.
אני נותן גם לדוור, משהו קטן אבל היחס והאחריות שלו לדואר שלנו השתנה פלאים.
איזה רעיון לתת לדוור........

• הוסף לסימניות
רוב הרופאים אוהבים לקבל משהו שיכולים לשים במרפאה שלהם
(למען ידעו שאר הפציינטים איך אמורים לנהוג...)

אולי משהו למחשב, משטח אורטופדי לעכבר (קיבלתי לא מזמן במתנה וזה ממש נוח), תעודת הוקרה וכו'.

• הוסף לסימניות
רוב הרופאים- מעבירים את המתנות הזולות והבנאליות למזכירה, לאחות, או למי שלא יהיה.
אם רוצים שרופא יהנה מהמתנה- צריך להכנס לנעליים שלו, גם אם הן גדולות בכמה מספרים.
מתנה מכובדת לרופא תמיד תהיה יקרה!

כלי כסף/משולב בעץ/ בקריסטל- כמו מגש, בקבוק יין ועוד - תמיד יהיה מרשים.
סידור פרות/ שוקולד- תמיד יוקרתי.
יין טוב- מתקבל תמיד טוב.
וכן הלאה...
כמובן שרצוי לשלב כל מתנה בסדור כלשהו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשת חבר;1062088:
רוב הרופאים- מעבירים את המתנות הזולות והבנאליות למזכירה, לאחות, או למי שלא יהיה.
אם רוצים שרופא יהנה מהמתנה- צריך להכנס לנעליים שלו, גם אם הן גדולות בכמה מספרים.
מתנה מכובדת לרופא תמיד תהיה יקרה!

כלי כסף/משולב בעץ/ בקריסטל- כמו מגש, בקבוק יין ועוד - תמיד יהיה מרשים.
סידור פרות/ שוקולד- תמיד יוקרתי.
יין טוב- מתקבל תמיד טוב.
וכן הלאה...
כמובן שרצוי לשלב כל מתנה בסדור כלשהו.
בהצלחה!

יש משהו קטן שצריך לקחת לתשומת לב!! רופא הוא עובד ציבור ואסור לו לקחת מתנות/בקשיש/שוחד.
תחשבי על זה שרופא יוצא מהמרפאה בסוף היום עם סידור פירות....
אם אתם הולכים אליו הביתה זה דבר אחר אתם יכולים להיכנס עם מה שאתם רוצים...
אני מדבר על רופאת ילדים/משפחה במרפאה.
מתנות לשים על השולחן הם לא צריכים, חברות התרופות מפוצצות אותם בזה, מצד שני כל אחד אוהב לחזור הביתה עם מתנה ואפילו לא אישית משהו שאפשר לתת לילדים או לחלוק עם בן הזוג בבית, לכן לכו על משהו קטן שנכנס לתיק מבלי לעורר חשש אצל המקבל.
יין וודקה אף אחד לא אוהב לקבל אפילו הדוור שצריך להיסחב עם בקבוק בנוסף לתיק הכבד שלו עד סוף יום העבודה ואז להחביא אותו מהמנהל.
בקבוק וודקה פשוט עולה 50 ש"ח תנו לו את זה במעטפה עם ברכת שנה טוב...המכתבים שלכם יגידו לכם תודה כל השנה.

• הוסף לסימניות
אני בעד לתת מתנות עם הקדשה, שלא ישכח ממי הוא קיבל בין ערימות המתנות. פעם אחת קניתי תמונה של סט מסורת- תמונה מוכספת של בעל תוקע על רקע ומסגרת מיוחדים, כתבתי- כל מי שעוסקים בצרכי ציבור באמונה... וכו'- חורטים על לוחית קטנה שמוצמדת למסגרת.
עוד- קניתי מעמד לברכונים גם של מסורת, ושב לוחית הקדשה קטנה על המעמד.

• הוסף לסימניות
אפשר לתת צ'ק מודפס בגדול על משהו קשיח ולכתוב אלפי תודות לרופא המסור...

• הוסף לסימניות
אצלינו במשפחה מגיע הביתה באופן קבוע רופא לבן משפחתינו שלא ניד. במשך השנים קבלתי אני ממנו כל מיני מתנות יפות שהוא קבל מפציינטים. כלי בית ,מפה יפה ואביזרי נוי. את רובם העברתי הלאה במקצתם השתמשתי, אבל למדתי לא להתאמץ יותר מדי למען הלקוח הבא שלו. עוגה טובה או אפילו ארבעס שהכנתי לשבת שמחו אותו לא פחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1062093:
יש משהו קטן שצריך לקחת לתשומת לב!! רופא הוא עובד ציבור ואסור לו לקחת מתנות/בקשיש/שוחד.

אכן.

לכן אצלינו במשפחה נתנו לרופא מאד מאד מסור שנהג באופן יוצא דופן ומיוחד, מתנות אלו.
(אליו הביתה וגם את זה הוא לא אהב ואני חושבת)

- קופסת אומנתית ומיוחדת מכסף לבשמים (הבדלה)
- מגש מיוחד מקריסטל מחולק ממולא פיצוחים/ שוקולדים.
- לר"ה דבשייה מכסף (מעוצב עם דבש ותפוחים)

• הוסף לסימניות
עבודת אמנות מקורית. הרבה רופאים אוספים.

• הוסף לסימניות
אפשר..

לכתוב לו מכתב תודה ולעצב את זה מסביב עם תמונות שלו עם הילד\ה או מי שהחולה והצוות.
ולכתוב לו כמה מעריכים וכו' וכו'...ולמסגר!
לפעמים תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נראה לכם שאפשר להביא לו למשל דבשיה או תמונה מכסף עם התוקע שהוזכרה כאן, אם הוא תמיד ציניקן לגבי כל דבר שקשור ליהדות?
אני אישית רוצה משהו עם קשר אבל האופי שלו גורם לי להתלבטות

• הוסף לסימניות
אבא שלי רופא ובמהלך השנים ביתינו היה מוצף במתנות, כמובן כל מה שמביאים זה יפה בתור הבעת הוקרה אבל לצורך המדד: רוב המתנות היו עטים ותיקים, ע"כ שכאלה אפילו מאוד יקרים נעלמו מהאופק אחרי כמה זמן ולא יודעת אם אפשר לזכור מי הביא אותם (במשרד רופאים אכן מוצפים בציוד שהם מקבלים מחברות התרופות).
מתנות שזכורות לי: אנשים שהביאו יצירת אומנות שלהם, ספר צילומים שצולמו בטיסה בשמי הארץ, הוא נמצא אצל ההורים שלי כבר 20 שנה בערך ועדיין שמור כחדש עם ההקדשה שעליו, ומאוד חשוב: כל מה שקשר ליודאיקה זכה להערכה מיוחדת ולא למרות אלא אפילו בגלל שזה אנשים שלא שומרי תורה ומצוות (כמובן זה לא רלוונטי לגבי מי שממש אנטי חלילה אבל רוב האנשים יעריכו דברים שקשורים ליהדות)

• הוסף לסימניות
סט תמונות יודאיקה מהחנות מתנאל (ליד רפאלי בבני ברק)

• הוסף לסימניות
אני נתתי תלוש למסעדה מאד יוקרתית

• הוסף לסימניות
הי, מקפיצה....
מחפשת מתנה מקורית ושימושית לפרופ'(1 רפואה ועוד אחד רופא)
שהיו(ועדיין) חלק בילתי נפרד מההריון.....
ואני מחפשת מה לתת להם אוטוטו ללידה.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה