כללי רעיון עיצובי ליום הולדת 50

• פותח הנושא RB12
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אימי חוגגת בקרוב 50. אני מחפשת רעיונות למתנה כלשהי שתכלול עיצוב כלשהו, אולי אלבום או משהו אחר עם תמונות.
אשמח לרעיונות, כל דבר שניתן לעצב גרפית.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RB12;760324:
אימי חוגגת בקרוב 50. אני מחפשת רעיונות למתנה כלשהי שתכלול עיצוב כלשהו, אולי אלבום או משהו אחר עם תמונות.
אשמח לרעיונות, כל דבר שניתן לעצב גרפית.
תודה מראש!

הייתי ממליץ לעשות אלבום ברכות מהמשפחה הקרובה והמורחבת וכן מידידות שלה,
מספר הברכות הוא -כמובן- 50.
אפשר -בנוסף- להכין מצגת המתארת את שלבי חייה וכו' וכו'
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מכירים את הלוגו של בית שמש - 60 וזו רק ההתחלה?
תעשו 50 וזו רק ההתחלה, כבר ראיתי הרבה חיקויים בנושא זה.

קבצים מצורפים

• דאבל עיריה.jpg
    KB 142.4 · צפיות: 307
  • הוסף לסימניות
הממ... לא ירדתי לסוף דעתך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיks;760549:

לא הייתי רוצה שיכתבו לי בגיל 50 שזו רק ההתחלה.

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לשמוע עוד רעיונות. אנא- זה דחוף!

• הוסף לסימניות
מצגת, אלבום דיגיטלי, לאסוף ברכות מכל מיני אנשים 'לדוגמא- אחיות אחיניות מוכרים במכולת וכדו' בהסרטה או ברכות לאלבום דיגיטלי בהצלחה

• הוסף לסימניות
אלבום דיגיטלי זה דבר מקסים עם ברכות ממבחר קורבים וידידים מההוה ומהעבר.
מצגת- עם קטעי ברכות, קטעי סרטים מההווה ומהעבר הרחוק והקרוב- מרתק.
אפשר גם לעשות לוח שנה עם ימי הולדת של הנכדים.
אני בצעתי עבודה כזו ליום נשואים 50- חתונת הזהב. זה היה מדהים. עצבתי לוח שנה ועשיתי אותו שולחני, הזמנתי מעמד מעץ משולש כזה עם סובלימציה (הדפסה צבעונית על עץ כמו גרפיכץ) של המשפט: "חסד ה' מעולם ועד עולם על יראיו וצדקתם לבני בנים" באותו עיצוב של הלוח והעמדנו את הלוח על זה זה יצא פצצה. כמובן לוח עד.

הילדים שם עשו שבת התאחדות לכבוד המאורע וכל הדברים היו באותו עיצוב של הלוח שנה- הזמנה , דפי ברכות, חבקים, שלט, ברכונים, תויות ליין, מזכרות,- זה היה ארוע מיוחד מאד ממש כמו דינר קטן.....

• הוסף לסימניות
חוברת מתכונים

מלווה בתמונות שלה במטבח, של הילדים, של המטעמים שהיא מכינה וכו'

קבצים מצורפים

• הדמיה2.jpg
    KB 182.9 · צפיות: 251
  • הוסף לסימניות
עשינו פעם ספר משפחתי ענק ובו סיפורי הבראשית של המשפחה.
היו שם שאלות ועל הילדים/נשואים/נכדים היה לענות.
לדוגמא: איך היה בשבת הראשונה אצל החמות בתקופת האירוסין? (הכלות)
מה היה ה'ווארט' שאמרת כחתן בשבת שאחרי החתונה?. (החתנים)
אחרי איזה סיפור שופץ המטבח? (האחים והאחיות)
מתי הוסיפו את החדר השלישי לבית? (כנ"ל)
היכן ישנתם כשבאתם לשבת? (הנכדים)
מה קראתם כשבאתם להתארח? (כנ"ל)

הספר היה מחולק למדורים, לפי נושאים. מאכלים, סיפורים ועוד... העלו שם חוויות עתיקות לצד בדיחות עליזות ומהנות...
הספר צולם לכל המשפחה. לא גמרנו להנות מכך... וכן הסבא והסבתא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיks;760549:
ממממממ...איזה נוסטלגיה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;760624:
לא הייתי רוצה שיכתבו לי בגיל 50 שזו רק ההתחלה.
ראית את הקמפיין של גחלים בב''ש?

משהו בסגנון"אמא,גיל 70 זו רק ההתחלה"
ולכן צריך לצאת לחגוג...

• הוסף לסימניות
איזה שהוא מוסף של עיתון שהיא קוראת, עם המדורים הקיימים, כתבות משפחתיות וכו'.
(לדוג' 'הבית שלנו' של המודיע, או 'בתוך המשפחה' וכו')
יש לי דוגמאות למדורים אם זה מעניין. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
השגחה פרטית!!
לפני שבוע בדיוק חגגנו לאבא שלי יום הולדת 50 ויצא נפלא!! אני אתאר לך בדיוק מה עשינו:
הכנו מצגת שהיתה מחולקת לתקופות חייו, אם הרעיון מתאים לך תקראי את מה שכתבתי למטה כדי שיהיה לך יותר קל להכין כי קשה מאד לעשות מצגת של50 שנים. אם לא מתאים תדלגי על זה:

1.זה התחיל כך, אור חדש האיר את משפחת פלונית(זה היה בספרדית, בעברית לא מצלצל כל כך)
ואז היתה התמונה של סבא וסבתא שלי בחתונה שלהם ביחד עם תמונה של אבא שלי תינוק.
2.אחר כך היה כתוב: המנגינה הזאת ליותה אותך בימי ילדותך, ואז שמנו קלטת של סבא שלי מלמד אותו תורה ציוה לנו.. אחר כך תמונות של האחים כשהיו קטנים,
3.אחר כך שמנו התמונות של ימי בחרותו עם החברים בישיבה "הוי גולה למקום תורה" (אנחנו חוצניקים) כמה היה קשה לו וכו.
4. אחר כך שמנו התמונות של הרבנים שלו שליוו אותו בימי הבחרות בישראל
5. ואז החתונה עם אמא תמונה שלהם ביחד עם התמונה של הרבנים, וכתבנו שעם כל הדברים שלמד התחיל את החיים.. ומיד שמנו תמונה שלהם עכשיו וכתבנו: "ביום החתונה כמו עד היום"
6. ואז התחילה המוזיקה של הרקע "וזכני לגדל" ובנתיים עברו תמונות של אבא עם כל אחד מהבנים כשהיה תינוק
7. אחר כך שמנו תמונה של אילן וכתבנו: האילן המשיך לגדול: ברית מילה, בר מצוה, חתונות, ועברו כל התמונות בבת אחת של 5 הזוגות בחתונה שלהם
8. ואחרון חביב הפרות: תמונות שלו עם הנכדים וכולם ביחד.

עשינו את זה באולם עם כל האחים והבנים, מסך ענק עוגה ענקית שהיתה בצורת 50
כמובן שהכל היה הפתעה. אחר כך דיברו האחים הגדולים, בקיצור היה מאד מאד מרגש!!
רק צריך להזהר איזה סוג אמא יש לך, כי אבא שלי מאד רגיש ובכה במשך כל המצגת ואחר כל לא דיבר עד 15 דקות אחר כך, קצת נבהלנו, אבל זה היה השוק של ההפתעה ביחד עם המצגת המאד מרגשת.

נ.ב: סליחה אם זה היה ארוך מדי;)

• הוסף לסימניות
ראיתי אצל מישהו, שחיברו שיר במיוחד, והקליטו אותו באולפן, וערכו מזה קליפ.
חלק מהתוכנית - בזמן שהם כתבו ברכות לאלבום, הוא כתב להם עצות... (בן חמישים לעצה)

• הוסף לסימניות
אצלנו במשפחה פעם עשו כעין פרק שירה רק במקום תמונות של חיות יהיה תמונות של המשפחה (וכומבן שיש משפחה מצומצת ואח"כ מורחבת אח"כ ידידים וכן הלאה) ובמקום הפסוק כל אחד כתב משהו שלדעתו מאפיין אותה

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות לוח המאה!

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו מונופול משפחתי - כל משבצת היתה תחנה בחיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת