כללי רעיון פורימי ברוח הזמן והעת..

• הוסף לסימניות
השתעשעתי קצת עם הלוגו שלנו...

קבצים מצורפים

• נעים מאוד פיקצר.jpg
    נעים מאוד פיקצר.jpg
    KB 154.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אוי זה מתוק!

• הוסף לסימניות
"פרטנר" לא מובנים הרבה יותר יפה סגול...
שאפו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את גנובה לגמריי!!!!

יש מצב שיתחילו להתקשר להזמין אצלך חבילות וסימים.;)
היכוני.

• הוסף לסימניות
חמוווד! תוסיפי גם מהשבילים של טביעת אצבע, שיש להם.

• הוסף לסימניות
אתם ממש חמודים עם התגובות שלכם... :D

אז עכשיו אגלה לכם קצת..
השעשוע הזה בא בעקבות קמפיין שאנחנו מעלים עכשיו, עם קונספט חמוד. (היה כבר בעיתון משפחה ועוד קצת מקומות)
הקונספט של פרטנר ממש התחבר לי יופי עם הקונספט של הקמפיין שלי, אז התפרעתי... ;) כמובן שזה לא לשימוש פרסומי אמיתי, לא העזתי עד כדי כך...

לגבי האיורים, הם כבר היו מוכנים לי, ומשמשים אותי בקמפיין. אז איתם השתמשתי גם פה..
גם אני חשבתי שהסגנון איורים מהקמפיין שלהם היו מתאימים עוד יותר.. אבל העדפתי להשתמש בקיים, בשביל שיחברו. הא, וגם כי אני קצת עצלנית לפעמים.. :p

חכו, עוד יום יומיים והאיורים האלה יקפצו לכם כאן למעלה.... ;) ;)

• הוסף לסימניות
סוף סוף הבאנר מתנגן פה למעלה...

עכשיו הבנתם את הקשר לקונספט של פרטנר? :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;2016877:
סוף סוף הבאנר מתנגן פה למעלה...

עכשיו הבנתם את הקשר לקונספט של פרטנר? :p

ת'אמת שהבאנר מהמם, אבל לא הבתי את הקשר לפרטנר... :rolleyes::confused:

• הוסף לסימניות
שלום ותודה אורנג'
נעים להכיר פרטנר

ועל אותו משקל:
שלום ותודה אוזן המן ויין
נעים להכיר פיקצר פרפקט
:)

ומי שעדיין לא הבין - תגידו שלום ליין ולאוזן המן, הוא מיותר עם יש פיקצר פרפקט במשלוח מנות...

• הוסף לסימניות
אסתי זה חמוד חבל"ז
והבאנר במיוחד...!!!

אבל איך את עושה לנו את זה, משלוח מנות צריך להכיל שתי מנות לסעודה, לא??

• הוסף לסימניות
זה בקריצה כמובן..
האמת שאת לא ראשונה שמעירה את זה.
גם אני חששתי שזו הקצנה מוגזמת, אבל העזתי להשתולל קצת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה