התייעצות רעיון שיתפוס מאה אנשים

• הוסף לסימניות
זקוק לרעיון לקיום מעמד 'סיום' למסכת שבת.
קבוצה של כמאה איש.
רובם הצטרפו במחזור האחרון.
המטרה שלנו היא לגרום להם להתחדשות אחרי מסכת ארוכה ולקראת מסכת קשה.

אז למי יש רעיון?
אני מחפש משהו מגוון, לא לחמניות וטחינה בבית המדרש.
עדיפות לאיזור בני ברק.
וכמובן, כמו כל יהודי טוב של תש"פ, לא משהו יקר מאוד.

מחכה לתגובותיכם.

• הוסף לסימניות
אם מסתדר לכם טכנית
אפשר לעשות בליל שבת סיום מסכת עם קבלת שבת המונית בחצר ביהמ"ד וכדו'

• הוסף לסימניות
אם תמצאו בבני ברק חצר ביהמ"ד עם מקום למאה איש במרחק שני מטר זה מזה - ספרו לי
כל רחוב הרב שך כחצר גדולה של איצקוביץ כך נראה לי שזה מספיק...

אבל באמת לענייניו-
אולי באמת צריך לתת לציבור החרדי להחלים מפצעיו השאלה אם יעשו את זה באזור חילוני זה לא יעורר מהומות כביכול החרדים הביאו את הנגיף אל החילונים האומללים ואז רב ההפסד על הרווח.?!

• הוסף לסימניות
אוקיי, תן-קיו לכולם ;)!
אבל אני מחפש משהו מכובד מעט, לא לילדים או לצעירים בלבד...
סוג של מקום מיוחד לאירוע, רעיון מיוחד לביצוע, או משהו כזה!

ושוב, תודה...

• הוסף לסימניות
השתתפתי פעם בסיום מרגש עם כ100 איש והביאו את שמואל גריינימן שריגש עד דמעות עם הגיטרה את הציבור על אהבת תורה.הוא קצת יקר כפי איך ששמעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה