ניק 118787
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
ועוד כמה בחורים משועממים שאוהבים אוכל ומוסיקהופשוט להביא את עניי עמך.
הרשומים ברווחה, חיילים/ חיילים המגיעים לאותה העיר, אברכים נשותיהם וילדיהם.
ועוד כמה בחורים משועממים שאוהבים אוכל ומוסיקהופשוט להביא את עניי עמך.
הרשומים ברווחה, חיילים/ חיילים המגיעים לאותה העיר, אברכים נשותיהם וילדיהם.
לא כל אחד יכנס....ועוד כמה בחורים משועממים שאוהבים אוכל ומוסיקה
רעיון מושלם,אתה באמת רוצה לקבל סגולה ולהתחבר לצדיק??
יש מיזם של אברך מירושלים שדואג להזמין לאברכים שיהיה להם ארוחת בוקר - סנדוויצ'ים במגוון סוגים
הוא כבר דואג לכמה בתי מדרש בירושלים וסיפורי הישועות של התורמים לאט לאט מתפרסמים...
והכל לע"נ הצדיק ר' ישעי'ה בן ר' משה זיע"א
ודרך אגב הלחמניות הללו מונחים בכניסה בצורה מכובדת ולא רק אברכים לוקחים אלא גם אנשים שאין להם מה לאכול ככה שזה לכל הסוגים
אז אם אתה כל כך חפץ להאכיל את עמך בית ישראל אז בכבוד....
![]()
אפשר לדעת באיזה בתי מדרש קיים המיזם הזה ?אתה באמת רוצה לקבל סגולה ולהתחבר לצדיק??
יש מיזם של אברך מירושלים שדואג להזמין לאברכים שיהיה להם ארוחת בוקר - סנדוויצ'ים במגוון סוגים
הוא כבר דואג לכמה בתי מדרש בירושלים וסיפורי הישועות של התורמים לאט לאט מתפרסמים...
והכל לע"נ הצדיק ר' ישעי'ה בן ר' משה זיע"א
ודרך אגב הלחמניות הללו מונחים בכניסה בצורה מכובדת ולא רק אברכים לוקחים אלא גם אנשים שאין להם מה לאכול ככה שזה לכל הסוגים
אז אם אתה כל כך חפץ להאכיל את עמך בית ישראל אז בכבוד....
![]()
יש לך אמצעים להשיג נדיבי עם דרך העמותה שלך?רעיון מושלם,
אבל הבאתי את הרעיון כדי לחוות דעתכם,
כל אחד שיעשה אשריו ואשרי חלקו,
לי יש עמותה פעילה וחלק ממה שאני רוצה לעשות זה הרעיון הנ"ל
שרק לא יהיה מערת פרוצים....לא כל אחד יכנס....
עד אז בע"ה יהיה ואם לא שנה הבאה אז בעוד שנתייםיש לך אמצעים להשיג נדיבי עם דרך העמותה שלך?
אם כן אומר ועושה
אתה יכול גם לפתוח אולם שישמש בערבים לשמחות קטנות בר מצוה, אירוסין, שבע ברכות, במחיר מוזל
אתה צוחק עלי??.שרק לא יהיה מערת פרוצים....
לא צוחק. רציני.עד אז בע"ה יהיה ואם לא שנה הבאה אז בעוד שנתיים
אולם יתפוס ממני המון וזה לא המטרה שלי
אתה צוחק עלי??.
מה נראה לך אם אני מארגן אני לא שם?לא צוחק. רציני.
מקום פתוח ללא השגחה יכול לשמש כחדר בריחה לאנשי בליעל או לצעירים מתמודדים
באיזה עיר אתה מתכנן לפתוח האולם ?
כרגע אני מתעסק בשני דבריםנו!!
איפה אתה אוחז בפרוייקט
מחכים לתוצאות בשטח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים